От моите ръце

• Началник на темата Началник на темата vall1981
  • Начална дата Начална дата
Много хубави са последните ти творения! :clap:Честито - и за тях, и за бъдещото бебе! Дано бременността ти премине леко и безпроблемно!:kissyou:

Честито първо за последния гоблен който си сътворила и ще се появи на бял свят с много обич.Мисля ,че той ще е най-красивия между всички останали които си ушила. :clap:

Валя,много са красиви последните ти неща,манастира също съм сигурна ,че ще е не по-малко хубав от тях.Но най-хубавото е новината за предстоящото ти повторно майчинство-хей много е заразен този форум.желая ти успех в шиенето и кротко бебе за да можеш да отделяш повечкоо време за хобито,а баткото многооо да ти помага.

Прекрасна новина! А новите попълнения са прелестни!:clap:
Пейзажа е страхотен!:loveglasses:

Много благодаря за милите думи...

Бременността върви нормално, към края на 5ия месец съм, но все още незнам какво бебче нося под сърцето си... Силно си мечтая за малка дама, но каквото Господ е отредил. Само да е живо и здраво! :baby:
Отново благодаря на всички, надникнали в страничката ми. Много ми е мило и драго, тези малки жестове ме изпълват с радост, която ми е безкрайно необходима в този период, изпълнен с виелици от бързосменящи се чувства...

:kissyou:

Рамките, макар и от левче много им подхождат!!!:loveglasses::clap:
А за другата новина - ЧЕСТИТО!!!:idea: Само положителни емоции да съпътстват бременността ти!!!:kissyou:

красота

:kissyou:мила , ти имаш прекрасна колекция от гоблени:flower:,всички страшно ми харесаха,а рамките са уникални:kissyou:

Страхотна колекция,а рамките са УНИКАЛНИ,сигурно имаш познат,който е дърворезбар;така са още по-ценни и единствени сами по себе си.:clap:

Ехе, многа красиви гоблени си показала Вали, за бебчо - честито, дано всичко мине безпрепядствено!:kissyou:

Вали, поздравления за гоблените в новите им рамки.:clap: Чудесни са всичките, а още по-чудесна е новината за :baby:. Желая ти щастливо майчинство и да вземеш от раз всички изпити!:kissyou:

Миличка,нямаше ме известно време,а ти си отрупала страничката си с поредни красоти:clap::clap:Страхотна новина за:baby:Жвлая ти безпроблемна бременност и дано да е една малка принцеса;)

Поздрави за малкото бебче,каквото и да е да ти е живо и здраво,да ви радва теб,таткото и баткото и лека и безпроблемна бременност.Поздрави и за чудесната колекция която имаш.На мен ми остава още малко да видя мойта бебка,от вчера съм в 8-ми месец и знам че ще е момиченце отново.

neveroiatno nejni i krasivi sa :clap::clap::clap:
pozdravlenia za xobavata novina :baby: pogelavam ti mnogo 6tastie i kasmet i da se radvate na prekrasnoto bebence

Нямах нет доста време и сега, като влизам тук, виждам прекрасните пожелания за бебчето /което, почти 100% отново ще е момченце/ и хубавите думи за гоблените ми...
Нямам думи да изкажа признателността си - за това, че макар и с две-три изречения съумявате да стоплите сърцето ми! :flowerlove:
Благодаря, че ви има - страхотни сте!

:kissyou:

Иначе аз съм добре, расте коремчето ...
Годината завърших с пълно отличие, ще видим последната, когато ще съчетавам доста неща...

Последно редактирано:
Ето още два, рамкирани с обикновенните рамки /от левчетата/:

Наскоро рамкирах и Майчин благослов.

Последните, както и всички преди тях са невероятни :clap: Поздравления за бебо, за пълното отличие и още много отличителни неща да те споходят занапред :kissyou:

Назад