От моите ръце

• Началник на темата Началник на темата vall1981
  • Начална дата Начална дата
Богата и красива колекция ! На няколко пъти я разгледах и съм удивена от сръчността ти ! А рамките с какъв вкус си подбрала?! Продължавай в същия дух , мило момиче! Пожелавам ти да си добре и да си родиш едно здраво и красиво бебенце!:clap::kissyou:

Последно редактирано:
Много сериозна, разнообразна и хубава колекция! Поздравления и за бебето! :clap::clap::clap:

Браво Валче, страничката ти е страхотна и вдъхновяваща, а за бебо №2- поздравления и стискам палци всичко да бъде наред!

ВАЛЯ,готвачите са страхотни.Аз уших 5 до тук,но два са подарени,така че си имам само три/засега/.Май аз ви пуснах заразата,а сега има да те догонвам,но щом си довърша започнатите обещавам да те задмина

Eха прекрасни гоблени.А готвачите са върха много ги харесвам ама кога ще им дойде реда.:clap::clap:Браво и изпити и мама ще ставаш браво на теб.

много разнообразна и богата колекция си успяла да измайсториш. А рамките са уникални. Дърворезбите подхождат на тематиката на "сериозните" ти гоблени, а готвачите и зеленчуците са много сладурски. Поздравления и лека бременност ти желая.:rainbow:

Троянският манастир вече е готов!

Благодаря на всички за прекрасните думи!
А ето и последният ми ушит - Троянският манастир :idea:

Много съм доволна от резултата, тъй като го ших с Ариадна и Пъпетс, защото с ДМС нямах възможност. Получи се добре. Сега ще ходи за рамкиране. :D

Благодаря, благодаря!
Наистина много добре стана, дори и аз не очаквах това, като краен резултат ;)

Назад