От моите ръце

• Началник на темата Началник на темата vall1981
  • Начална дата Начална дата
Много се зарадвах на твоя Вервако ! Понеже и мен ме чака същия ... :D Не го бях виждала досега ушит и твоя ще ми послужи като модел при подбора на конците! :kissyou:

Ей,градска,не се оправдавай:Dтолкова красиви неща създадено от теб при толкова много ангажименти си е истинско геройство:clap:Може и да се повторя,но твоята страничка е едно БИЖУ:kissyou:

Ето ме пак тук с последният, който уших. Не е пран, не е изгладен, та затова се извинявам за вида, в който го показвам:

Олееееееееее колко е хубаво.Браво много ги харесвам тези гобленчета но все не се решавам да си ушия.Много ама много е красиво.

Благодаря ви!
Мариета, ще има много време да чакам май... Доста съм насъбрала, все шия, пък въпросът за рамките не остава разрешен...

Вали, много е красива новата ти изработка, при мен също проблема с рамките го има, но всичко с времето си, един ден дано е скоро ще ти краси къщата с много хубава премяна:clap:

Много ти е богата и красива колекцията!Беше ми приятно да я разгледам,за кой ли път!!:clap::clap:

Благодаря ви още веднъж за милите думи!
Стана ми много приятно от толкова похвали
:kissyou::kissyou::kissyou:

:eek: уаууу!!! Колекцията ти от гоблени е заслепяваща :clap::clap: А за рамките ... нямам думи.
Само едно се питам :confused: кога си успяла да направиш цялата тази красота?!

:eek: уаууу!!! Колекцията ти от гоблени е заслепяваща :clap::clap: А за рамките ... нямам думи.
Само едно се питам :confused: кога си успяла да направиш цялата тази красота?!

Ами...шия от 10-тина години /дори и по-малко/ .
Имам разни периоди на голямо затишие - когато гледах бебчо, когато се готвих за кандидатстване и други, но имам и периоди на усилено шиене, тъй като дълги години съм безработна.

Благодаря ви, много сте мили!
Човек има нужда от такива думи за стимул!
:kissyou:

Откакто завърших последният, не съм почнала нищо. Още се чудя какво да е... Толкова много съм харесала, незнам на кое да се спра. А и незнам, предстои ми сесия, няма да имам особено време за любимото занимание.
Но, ще видя тези дни да комплектовам нещо, да имам под ръка, че без гоблен в къщи не си е работа...

Я да си пораздвижа темичката...

Не съм се включвала отдавна, тъй като съм се заела с Троянският манастир и незнам кога ще е в завършените ми творби... :confused:
И да се похваля за новото около мен - отново ще ставам мама :baby:
Дано успея до септември да завърша започнатото, тъй като после незнам как ще отделям време за любимото си хоби... Имайка предвид и това, че все още ще ме тресе изпитната треска в Свищов.

Включвам се само, за да покажа няколко рамкирани гобленчета. Рамките са съвсем обикновенни, от магазините за левче, но пък не са лоши...
Ето гоблените, които си имат нова премяна:

Поздравления и от мен, май засега сме три бъдещи мами, освен някоя да се спотайва (като мен).
А колекцията ти е страхотна.:clap::clap::clap:

Назад