От моите ръце

• Началник на темата Началник на темата vall1981
  • Начална дата Начална дата
Готвачите продължават...

:) Ето ги новите готвачи

Последно редактирано:
Последни творения...

Ето ме отново.

Ето това направих онзи ден за няма и час работа, като замисълът беше да се превърне в картичка.
Но като премислих, направих ново.

За първи път ми е да правя картичка. Учудващо бързо ми хвана лепилото и въпреки, че бях така хубаво изпънала гобленчето, незнайно защо ми се разкриви на картичката. Но нищо. Аз съм доволна, като за начинаещ опит :oops: , а получателката на картичката беше възхитена!

Последно редактирано:
Патета

Дойде ред и на патетата. Много са ми сладки.
Извинявам се, че ви ги показвам в неизгладен вид :-| , но иначе са страшни сладури. Замисълът е да стоят на врата на WC-то.

Второто няма да е в тази рамка, просто така го сложих, за да видя как ще стои евентуално и тогава съм го снимала. И двете не са чипкани и гладени...

Последно редактирано:
Ето ме отново.
Сложих бебешките обувчици в рамка, макар и простичка.
Също уших бебешките крачета за подарък.

Ето и част от серия китайски йероглифи.
Вдясно - щастие, вляво - късмет. Има още 2, но ще изчакат...

Направих още една картичка за подарък.
И въпреки, че още не съм се "усъвършенствала" и хич да не съм доволна от резултата, получателката беше възхитена.

Днес приключих с рамкирането и бързам да ви покажа наскоро ушитите зеленчуци.
Станаха страхотни миниатюрки, които вече ми красят кухнята. :cookies:

Ето как изглеждат в комплект :)

/кликнете върху снимките, за да ги видите по-добре/

Последно редактирано:
Ето и Гърция. Голям зор видях със слагането в рамка и въпреки, че "уж" е готова, не съм доволна особено много от крайният резултат. :confused:
На всичкото отгоре и рамката нараних, та....:shy2:

Ето ме пак.
Нямах много време за шиене, покрай учене, празници и т.н. Но все пак имам нещо ново. Бокалите ги ших за подарък, но впоследствие се разделих с друг гоблен, та те са все още при мен. И тъй като скоро няма да ги сложа в рамка /най-вероятно/, затова не съм ги изпрала и са в такъв вид. Извинявам се за което!
А този на Вервако го започнах около Коледа. Също не е пран и не изглежда много добре на снимката, но в действителност стана хубавичък
. :D

Каква красота, какво изящество! :clap: За първи път влизам в темата ти :( и всичко много ми хареса! Е, най-хубаво е детенцето, разбира се. :) А тези последните са и в моите планове, но не знам точно кога ще станат. Поздравления за цялата ти невероятна колекция! :kissyou:

Благодаря за милите думи на посетилите страничката ми! :)
А за последният, имайки предвид че си събрах сама конците, съм доволна от резултата!

Назад