Ето това направих онзи ден за няма и час работа, като замисълът беше да се превърне в картичка.
Но като премислих, направих ново.
За първи път ми е да правя картичка. Учудващо бързо ми хвана лепилото и въпреки, че бях така хубаво изпънала гобленчето, незнайно защо ми се разкриви на картичката. Но нищо. Аз съм доволна, като за начинаещ опит , а получателката на картичката беше възхитена!
Дойде ред и на патетата. Много са ми сладки.
Извинявам се, че ви ги показвам в неизгладен вид :-| , но иначе са страшни сладури. Замисълът е да стоят на врата на WC-то.
Второто няма да е в тази рамка, просто така го сложих, за да видя как ще стои евентуално и тогава съм го снимала. И двете не са чипкани и гладени...
Направих още една картичка за подарък.
И въпреки, че още не съм се "усъвършенствала" и хич да не съм доволна от резултата, получателката беше възхитена.
Ето и Гърция. Голям зор видях със слагането в рамка и въпреки, че "уж" е готова, не съм доволна особено много от крайният резултат.
На всичкото отгоре и рамката нараних, та....:shy2:
Ето ме пак.
Нямах много време за шиене, покрай учене, празници и т.н. Но все пак имам нещо ново. Бокалите ги ших за подарък, но впоследствие се разделих с друг гоблен, та те са все още при мен. И тъй като скоро няма да ги сложа в рамка /най-вероятно/, затова не съм ги изпрала и са в такъв вид. Извинявам се за което!
А този на Вервако го започнах около Коледа. Също не е пран и не изглежда много добре на снимката, но в действителност стана хубавичък.
Каква красота, какво изящество! :clap: За първи път влизам в темата ти и всичко много ми хареса! Е, най-хубаво е детенцето, разбира се. А тези последните са и в моите планове, но не знам точно кога ще станат. Поздравления за цялата ти невероятна колекция! :kissyou: