От моите ръце

• Началник на темата Началник на темата vall1981
  • Начална дата Начална дата
Валче, страхотна сиии!!!
Гласувах за теб за най-чаровна бременна, ама не е обективен конкурса.
Не само си чаровна, но и сръчна, а и отличничка!!!:clap::clap::clap:

Всичките ти гоблени ми харесват много, а готвачите.... ще искам да ми пратиш ключа, като ги започна.
Продължавай все така! Лека бременност и едно живо, весело, палаво детенце ти пожелавам!:kissyou:

Валче, страхотна сиии!!!
Гласувах за теб за най-чаровна бременна, ама не е обективен конкурса.
Не само си чаровна, но и сръчна, а и отличничка!!!:clap::clap::clap:

Всичките ти гоблени ми харесват много, а готвачите.... ще искам да ми пратиш ключа, като ги започна.
Продължавай все така! Лека бременност и едно живо, весело, палаво детенце ти пожелавам!

От тези толкова мили думи, не мога да не се разчувствам... и засрамя...

Да вметна за готвачите, че съм си подбирала конците както дойде - каквите имам и каквито преценя, че ще станат. Гледах да са по-колоритни, изобщо не се притеснявах цветовете дали ще са наситени или не... Те, готвачите, са толкова весели, че им отива да са по-шарени :D

За последните пожелания - много благодаря!
Вече съм в средата на 8-мият месец, почти време не ми остана, скоро ще дойде и бебчето :baby: А с гоблените все по-рядко ще се занимавам... Но няма начин, защото ще ме чака и последната година на следването, а и грижите по баткото.

Миличка,ти си невероятна!Страхотни гоблени,удивителна сръчност ,умничка си ни и сигурна съм - чудесна майка!Да си много щастлива!

стискаме палци

Дано родиш здраво и красиво бебе.И да мине по-леко.И много благодаря за схемата на количката на Вервако.:kissyou::kissyou::kissyou:

vall1981, я кажи от къде си купи "турбо " иглата ,че и ние да понапреднем .

Много красиви гоблени си ушила,а и с рамкирането си се справила перфектно . Дано никога не ти омръзне да бродираш.

Мина, Вили, Светлана - много благодаря и на вас!!! :kissyou:

Ето и Троянският манастир вече е в рамка!

Последно редактирано от модератор:
:clap::clap:Рамката е страхотна!А манастира -думи нямам!Съчетанието наистина е невероятно!:kissyou:

От твоите ръце всичко се е получило добре :)имаш колекция с която може да се гордееш.БРАВО!!!

Назад