Много ми харесват подъраците, които си направила за Весито в играта. Дребосъка е направо перфектен, а и гобленчето ми е слабост! :clap: :clap: :kissyou:
Благодаря m_rija, тези дребосъци на Fabby Reylli стават малко едрички , предпочитам ги в по-малки размери, а на това Перминче отдавна му се канех. Оформих и едната книжка за игли / oще не изгладена/, а другата е почти готова, чака само подходящи мъниста за сглобяването
Е, тази си я харесвам повече и щеше да е по -добре опъната върху дискове, но нали мислех, че няма да се справя и не си оставих достатъчно панама.
Не съм разглеждала до сега творбите ти!!!Останах очарована от разнообразието,вкуса и прекрасното изпълнение:clap:Много ми хареса всичко направено от теб,защото е нестандартно и необикновено!!!Очарована съм от Romantic city и не само от него-всичко е прекрасно:blueflow:Пожелавам ти весели празници и много успех в създаването на нови красоти!!!arty::flowerlove:
Благодаря на всички посетили темичката ми:kissyou:!
А сега да си покажа творенията на коледна тематика, някои от тях , :shy2:срам ме е да кажа , започнати миналата коледа и завършени тази.
Мънистените творения са на Mill Hill и всичките са ми подарък, без белият мечо, той ми се падна от томболата, на миналогодишното коледно патри на форума.
И накрая един снежко, който не успях да оформя, ще е нещо като банер. Бях си разчертала грешно панамата и се оказа с цяло квадратче по-къса, а отдолу е ръба й , но... ще измисля нещо.
Много красиви неща видях, а тези сръчнотийки може да ги показваш и в този раздел: http://goblenite.org/forumdisplay.php?f=56, ако искаш. arty:Весело посрещане на новата година!