гоблените на nikoll

• Началник на темата Началник на темата nikoll
  • Начална дата Начална дата
О-хооо , какви страхотни нови попълнения!:clap::clap::clap: Романтичния ти град е много хубав, и аз съм му хвърлила око.

Не знам от какво си недоволна, всичко изглежда добре от тука:D
:clap: за нестандартното, Вервако ли е, не зная, ама нестандартното винаги е ефектно.

Oтдавна не съм пускала нищо в темичката си.
Тази година се занимавам повече с дребсъци, някои от които дори не съм оформила все още, но реших да ги споделя тук.
За начало рамкираната пума на Риолис и тези цветя - предполагам на повечето от вас , които пазаруват при Оля , са познати:idea:.
,

Последно редактирано:
Малко дреболийки от играта " Малките неща за дома"

Последно редактирано:
и още малко от тях - трябва да се получат несесери за игли

а това са бъдещи картички:D

ето и една оформена и отдавна подарена, моделчето беше с едни малки червени копченца, но по липса на такива сложих френски възли,

Вчера завърших това на Panna - "Богатство в дома", за една приятелка , която много го хареса, с обещанието да и направя и другарчето му/ снимката е с GSM/.

И този мечо от играта "ЧРД", с първото ми книгоразделителче.

Междувременно се опитвам да довършвам многото започнати по-големички неща и много се старая да не започна нещо ново:D.

Последно редактирано:
Много сладки дреболийки!Пумата е страхотна!:clap: Много я харесвам и е в моите бъдещи планове, но кога ли......:confused:

Дреболийки, дреболийки ама мнооооого :D . Всички неща които си показала ми харесват, но фаворит са ми ножичката и напръстника . Ще може ли да те помоля за схемите? Мейла ми е rija1971@abv.bg
:kissyou: :kissyou:

Дреболийки, дреболийки ама мнооооого :D . Всички неща които си показала ми харесват, но фаворит са ми ножичката и напръстника . Ще може ли да те помоля за схемите? Мейла ми е rija1971@abv.bg
:kissyou: :kissyou:

разбира се, изпращам:gipsy:!

nikoll, много са ти красиви "дребосъците":clap::clap:. Интересно ми е как ще ги оформиш.:greeneye:

nikoll, много са ти красиви "дребосъците":clap::clap:. Интересно ми е как ще ги оформиш.:greeneye:

Aми, много ми се искаше несесерите за игли да ги оформя като тези на m_rija /аз от нейните се запалих /, но не съм сигурна, че ще се справя, та ще видим какво ще се получи накрая. :confused:

А сега да ви покажа едно дребно гобленче , което взех от Оля миналото лято, естествено нямах търпение и го започнах веднага, но отлежаваше недовършено до скоро. Това е първият ми и може би последен опит с панделки:idea:

В момента работя над едно гобленче на Лан Свит - "Две подружки на прогулке", където ме мъчат едни дребни полукръстчета/ просто са много ситнички/ , но ще го пусна в етапи.

Първия - добре, ама защо последен ???? Много красиво е станало и смятам, че прекрасно си се справила с лентите. :clap: :clap: :kissyou:

Всичките ти "дреболийки" са върха , а черната пума просто е великолепна! Много ми хареса и рамката.

Назад