гоблените на nikoll

• Началник на темата Началник на темата nikoll
  • Начална дата Начална дата
Не знам къде съм спала, но съм пропуснала и отчета ти за миналата година. Почвам от него - картичката с котета ме уби - много е свежа :D . За Дименшъна и гоблена с мънистата нямам думи - прекрасни са!.Снежковците също са станали много сладурски. А колкото до обложката не знам какво не си доволна - според мен е и стилна и изпипана. Особено щом е за първи път! А подложките за чашите са много апетитни :idea:
Изобщо всичко е супер - браво и за избора и за изпълнението!!!!

Последните ти работи и обложката и поставките са много красиви. Бродерията и оформлението са чудесни.:clap:

Малко трудно си открих темичката. Да добавя малко оформени неща,повечето подарени. Последно ших лавандулките, оригинален DIM /от американските, не е китайски/, но за пръв път ми пусна конец :(.

Човек за малко да се отнесе и хоп един куп красоти Страхотни гоблени :clap:

Никол много са красиви гобленчетата!Защо не съм виждала нищо на живо от тях!

Хайде да си покажа някои неща от миналата година, не съм мързелувала съвсем:idea:. Повечето са били за подаръци.

Видях зор с този мохер, но мисля добре стана накрая, за съжаление това не е реалния цвят на панамата и рамката,

Това е ръстомер за моята внучка от Робин 7, за което благодаря на всички участвали момичета:kissyou:

Французойката е на 22 ct. с един кат конец, цнимката не е много добра. Запланувала съм още няколко от серията.

Последно редактирано:
бискорню, този снежко - остана неоформен и едни сладурски котараци

[/URL]

Последно редактирано:
Да покажа с какво започнах годината. Първият ми примитив, готов, ще бъде оформен като възглавничка, панама 28ct. перлено сиво. И една малка госпожичка на РТО, много приятна за шиене, смених панамата с 16 ct. оригиналната беше 14, за сега все още без рамка:)

Чудесна е госпожицата, а колкото до примитива - ще ти даде ли сърце да се облегнеш на направената възглавница? Аз този модел от години се каня да го направя, любим ми е..............

Никол, много е сладка тази госпожица :loveglasses:
За първото ти примитивче - :clap:

Назад