Юра Гобленар Модератор 15 Март 2015 #121 Ах тази розова кокона - страхотна е :clap: За примитива - чакам да го видя оформен
NIA Модератор 15 Март 2015 #122 Всички неща са чудесни, но примитива ме грабна. Един от малкото, които са ми по сърце и с удоволствие бих ушила.
Всички неща са чудесни, но примитива ме грабна. Един от малкото, които са ми по сърце и с удоволствие бих ушила.
ralli Гобленар 24 Март 2015 #123 Колекцията ти е прекрасна,а момиченцето с кученцето с този мохер е станало много шикозно! :clap::clap::clap:
Колекцията ти е прекрасна,а момиченцето с кученцето с този мохер е станало много шикозно! :clap::clap::clap:
tian_64 24 Март 2015 #124 Много красиви гоблени, дреболийки и кукли. Поздравления! От ден на ден по красиви творби.
С СВЕТЛАНА 26 Март 2015 #125 Много нежни и много сладки и двата, с които си започнала годината, а това на което му викате примитив никак не е примитивно.
Много нежни и много сладки и двата, с които си започнала годината, а това на което му викате примитив никак не е примитивно.