гоблените на nikoll

• Началник на темата Началник на темата nikoll
  • Начална дата Начална дата
накрая тези дами, отново за подарък. Междувременно ме чакат три други гоблена за довършване, а постоянно се заплесвам по дреболийки.

Ето още малко дреболийки от мен. Гобленчето и картичката, които уших за великденската игра и които благополучно /надявам се /, пътуват към своя притежател.

И тази дребилийка , за една приятелка.

Последно редактирано:
Най накрая успях да завърша тази Венеция, ето я прясно изпрана и изгладена. Надявам се скоро да замине за рамка.
И тези котета/ за схемата на които, благодаря на nadejdabr :kissyou:/, те са подарък за дъщеря ми.

Ето Венецията как стана с рамка.

Фрегатата ми е подарък, аз само я рамкирах. Може би трябваше да и сложа паспарту, но за сега ще остане така.
А дечицата ги е шила жената на брат ми, за подарък. Запалих я по гоблените миналата есен и от тогава е ушила 4 гоблена / Двете жени с коне на Ланарте, тези дечица и един клоун. За сега само този е с рамка, но се надявам да покажа скоро и другите/.

Бързам да се похваля с новите попълнения. Завършени ! :D
Дори малкият все още неизпран! :idea:

:hello:момичета, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички! Отдавна не съм показвала нищо в темичката си и сега реших да кача малко снимки, на мойте коледни творения и някои наскоро рамкирани по стари... /част от тях подарени/.
Малко се поизложих с дамата на Ланарте, първоначално смятах да сложа синя рамка от същия профил, но ....почти ме убедиха, че с тази е по-добре и сега малко съжалявам........, но по- нататък може и да я сменя .

Последно редактирано:
Ето и коледните, свещичките са оформени като картички, просто е успях да ги снимам/.

Последно редактирано:
Още малко коледни , птичето е снимано неизпрано :idea:, / затова се вижда разграфеното на панамата/, подарих го преди да успея да го снимам с рамката:

Последно редактирано:
И накрая не мога да не се похваля с тези двата, които са ми подарък от приятелки. Страхотни са нали?

Последно редактирано:
Най-после и аз да покажа нещо завършено тази година, срам ме е да кажа колко съм започнала...................... но знаете как е:idea:, искаме всичко, което ни харесва да ушием:D. Е, това е моят "Romantic city", наложи се да посменя някои цветове, но мисля добре се получи,/ благодаря за схемата на did_tag/.

Последно редактирано:
Никол, поздравления за Romantic city!!
Разгледах колекцията ти с ушити неща и останах очарована!! Мн от гоблените ушити от теб са ми любими!:loveglasses:

Доста време ми отне да се ровя в твоите странички,за да разгледам всичките красоти в тях. Отлична колекция!

Благодаря на всички посетили страничката ми:flowerlove:! Надявам се скоро да покажа още нещо завършено :idea:.

А това беше първият ми опит с фотопаспарту. Подарено, дори не успях да го сканирам.

Много е сладко това гобленче!!!!! Жалко, че не си успяла да го сканираш :loveglasses:
Браво!!!!!

:hello:Скоро не съм показвала нещо завършено, та реших да ви покажа малко рамкирани, че миналогодишната ми производителност никаква я няма.....

Последно редактирано:
Тези ги правих след Коледа , все се каня да питам как се оформят отзад тези рамчици, че моите са все недовършени, ще се радвам ако някой сподели. По шапките и шалчето има крейник, но за съжаление на снимката изобщо не личи.

Надявам се съвсем скоро да покажа и пумата на Риолис завършена, много малко остана:idea:

Назад