Малко и от мен - djavka

• Началник на темата Началник на темата djavka
  • Начална дата Начална дата
Снежната къщичка е разкошна :loveglasses: а ръстомерът е просто супер сладрски- страхотен подарък, а тези щипчици са много оригинални :loveglasses: :clap: :clap:

Блазя му на племенничето ти-и аз искам такава леля.Ръстомера е станал мнооого......бонбонски/добре че моята не го видя/

Здравейте, момичета! Благодаря на всички за милите думи - стопляхте ми сърцето през старата година. Надявам се и през новата форумът да продължи да ни радва и да си даваме кураж една на друга!
А сега да се отчета - по новогодишните празници си измайсторих това, но още не му е дошло времето за рамка. Едва днес го опънах, но ще почака още малко.

А колкото до останалите - май през тази година ще съм още по-разхвърляна: освен всички останали - започнати още 4. Срам ме е да ги покажа в етапите, защото ще се точат с векове. Затова - сложих страничката си в подписа. Най-любопитните могат да надникнат там. Но не ми се карайте много.:D:kissyou:

Евче, пак с красиви неща си се занимавала. Момиченцето е като живо. А за недовършените явно аз ще водя класацията няма да кажа колко са

А-а-а-а, да не ми минава котка път, ама смятам в тоя живот да ги довърша. :D А те не са хич малко. Имам още два, които тази вечер ще снимам и ще добавя в страничката.
Радвам се, че девойката ти харесва. Много е лесна, но ми е много симпатична. Установих, че си падам много по черно-белите работи.

Еви, в този живот ще е :yes:
Вие там на вашата планета живеете мнооооооооооооого :D
А момиченцето наистина е много симпатично и нежно :clap::clap: А и след километричния контурен бод и сложните гиблени имаше нужда от малко почивка с по-лесно гобленче.

Благодаря, Деси! И понеже ти първа го видя в рамка, ще се изфукам и на другите - момиченцето си го взех вчера от ателието. Снимката е с телефон, моля извинете!

Отдавна не съм се появявала и е време да покажа последното си творение. Поредното ангелче:

Всеки път с огромно удоволствие разглеждам тази страничка!Все прекрасни гоблени и много,много интересни!Искрените ми поздравления за избора и за изпълнението!:clap::kissyou:

Еви, момиченцето е перфектно с тази рамка :clap::clap::clap:
А това ангелче е толкова сладичко :idea:, много е хубаво. До сега не съм го виждала.

toni6, mari, благодаря ви! А схемичката няма как да си я виждала - направи ми я една рускиня. Не я разпространявах до сега, защото не знаех дали ще е сполучлив, но тъй като ми харесва, ще я изпратя на всеки, който я поиска.

Назад