Малко и от мен - djavka

• Началник на темата Началник на темата djavka
  • Начална дата Начална дата
Хубаво ангелче!:clap: И графиката от предната страничка е чудна в тази рамка!

Благодаря на всички, които ме подкрепят. За всеки от нас е много важно да чувства някаква съпричастност към работата си, да сподели удоволствието си с останалите. :kissyou:
Ангелчето е вече в рамка, а скоро към него ще се присъедини и новият ми: Двама. Все още е неизгладен, но бързах да ви го покажа.

Всичките ти гоблени са прекрасни и мн мн красиви!Последните попълнения в колекцията ти са невероятни.:clap:

:clap::clap::clap: Браво Еви
Кога успяваш да твориш тези красоти? Вече наистина взех да се съмнявам, чееее ... и ти си от там :D
Ангелчето е прекрасно с тази рамка, а за Двамата нямам думи :clap:

Благодаря, момичета. Много сте мили!
Мари, ти ли ми говориш за... там!? Нали се засичаме по пътя :D
И пак бързам да се похваля - първият ми Рогоблен:

Да Еви, така е. Аз се връщам, ти отиваш :D:D
А първият ти Рогоблен е фантастичен :clap::clap::clap:

Много красота лъха от страничката ти! Браво на теб!
И много уважавам това, че слгаш гоблените си в рамка, че ги завършваш напълно.

Ох, не мога да подмина любимото ми лилаво, станало е приказно това творение :clap::clap::clap:
Останаха ми очите в гоблена :clap::kissyou:

Много хубав е станал :clap: за цветовете нямам думи разкош,направо ми идва и аз да го почна:confused:
Може ли да кажеш какъв размер е долу горе?

Последно редактирано:
т

Особено съм впечатлена. В момента отново съм на тема коне и се блазня и аз като Манка:clap::clap:

Много е красив този Рогоблен,направо приказен!И аз отдавна съм му хвърлила око,но от толково много красота на кое по-напред да се спреш.:clap::clap:

Може ли да кажеш какъв размер е долу горе?

Разбира се! Размери: 20,5/28 см, което се равнява на 190/250 бода.
mari_ar, Slava_V, van4e_to, manka, moni2111, neli_, благодаря ви!
Лилавото и на мен ми е любимо, а за цветовете - трябва да благодаря на Илияна, която ми направи подбора. Схемата, която върви из интернет пространството, е пълен цветови кошмар. Иначе се шие леко и става много бързо.

Прекрасни коне! Поздравления!:clap::clap: И на мен тази цветова гама ми е любимата. :idea:

Назад