Малко и от мен - djavka

• Началник на темата Началник на темата djavka
  • Начална дата Начална дата
Аз съм голям почитател на зимните пейзажи и на животните...и до сега гледах и ахках на новите ти попълнения.Само да спомена че в момента аз водя голяма борба с ушиването на зимния пейзаж,който и ти го имаш ушит..и съм олеле,очите ми изтекоха от взиране ама съм инат и ще го довърша на всяка цена!:)

Момичета, благодаря за куража, който ми давате. Ради, лицето на дамата не малко и не само отдалече, ами много и дори и от близо си личи, че не е хубаво. Единственото хубаво са очите, устата и пеперудата. Ама останалото... Абе, ще си имам обица на ухото.
А сега да се изфукам с новия си Rogoblen 5.21 Nopti Albe. Завърших го миналата седмица, обаче все не ми оставаше време да го изпера и опъна. Сега през почивните дни го направих и бързам да го покажа.

Евка, няма да си кривя душата, но и на мен само очите, устата, носа и пеперудата ми харесват. Не се отчайвай мисля, че почти всички си имаме по една "издънка" и по-една обица на ухото :idea:.
Хъскитата са страхотни :thumbup: :clap::clap::clap:

Момичета, благодаря. Нели - побългарен е, т.е. ших го по пренабор, с DMC конци. Ако много се вгледаш леко се виждат квадратчетата на панамата, ама... Все се заричам, че повече няма да шия на разграфена панама и все ми е жал да хвърля тази, която ми е останала от нея и почвам нещо ново.
Мари, не е необходимо да си кривиш душата, то се вижда отдалече... Но си права - всеки си има по една издънка.:D
:kissyou:

Страхотни хъски-та! Един от любимите ми гоблени. Поздравления!:clap::clap:

Момичета, благодаря за куража, който ми давате. Ради, лицето на дамата не малко и не само отдалече, ами много и дори и от близо си личи, че не е хубаво. Единственото хубаво са очите, устата и пеперудата. Ама останалото... Абе, ще си имам обица на ухото.
А сега да се изфукам с новия си Rogoblen 5.21 Nopti Albe. Завърших го миналата седмица, обаче все не ми оставаше време да го изпера и опъна. Сега през почивните дни го направих и бързам да го покажа.

Определено си е за фукане - поздравления!!!:clap:

)Евка, как си се юрнала да шиеш я се прехвърли и към Панагюрище, имам много за довършване.:D Хъскитата са ми любимата порода кучета с тези сини очи, а тези са просто невероятни! :clap::kissyou:

Момичета, честит празник на всички!
Ради, ако мислиш, че аз нямам за довършване, жестоко се лъжеш! Заханала съм се да "довърша" два - един китайски пейзаж (120/52 см) и един ХАЕД (е, той е наполовина на другия). Нали се сещаш в кой век ще стане това. Най-вероятно преди да ги довърша ще направя още 2-3 малки за "разнообразие".
Така че, май аз имам нужда помощ. Още повече, че освен тях имам още два започнати в една кутия - "отлежават"...

Много красиви гоблени!!! Особено ми хареса зимния пейзаж,толкова е истински с този бляскав сняг.Много е красив!!!Браво!!!:clap::clap::clap:

Еви, наистина са страхотни гобленчетата
Поздравления! Невероятни красоти създаваш

Едвам си намерих страничката. Такъв отбой бях дала, че чак ме е срам. И мога да се отчета само с едно мъниче (естествено, поредния Рогоблен):

Малко, но подарено от сърце - вече си има друг притежател.

Не бих казала ,че е малък,а пък за подарък още повече.И аз като видях ,че има оживление в темата ти ми мина през ума ,че отдавна не си се мяркала тук.

Назад