Малко и от мен - djavka

• Началник на темата Началник на темата djavka
  • Начална дата Начална дата
Както винаги си показала нещо прекрасно и стилно! Елфчо в рамка е прекрасен, а за маковете и маргаритките...... те са си невероятни! :kissyou:

Момичета, май не е за тук, а за етапите, защото току-що го завърших и още не е изгладен и ламиниран, но нямах търпение да се похваля с първия си опит в бръмбъзъците. Уших го с огромно удоволствие за моя син, който веднага го хареса.

Току-що го ламинирах. Марго, не се поврежда. Ламинира се нормално, но трябва да го прекараш 3-4 пъти през ламинатора. Малко се поопъна контурния бод, но мисля, че въпреки това не е лошо. Е, малко накриво го залепих, но на следващото ще се старая повече.
Мари, показвам:

Браво! Много добре си се справила с ламинирането. Искам да попитам панамата на един кат ли е, защото когато ходих да ламинират моя книгоразделител нещо не можа да се получи. Казаха ми, че е моного дебело, защото моята панама беше на два ката.

Благодаря, момичета! Радвам се, че ви е харесало.
Дианче, панамата е на един кат, но я залепих върху синьо хартиено фолио, така че не е съвсем тънко. Но при всички случаи е по-тънко от двойна панама.

Дано синчето да прочете много книги сега като си има книгоразделител.Че в днешно време с този нет,май не четат много.Елфчето също е много сладко.

ANIMONI, благодаря. То моето дете все още е от четящите, чак понякога ме е яд, че постоянно давам доста парички за книги. Ама като се замисля колко давам и за конци... Май и то си има право.

Нямам търпение да ви покажа и следващото си ангелче. Днес си го взех от ателието за рамки:

Браво! :clap: Много ти е хубаво елфчето, ама и предишното също! И всички други твои неща!!! Чудесни са! :kissyou:

елфчето е невероятно,а и рамката му пасва перфектно,много ми харесва!
Сега очаквам да видя гоблена който шиеш с крейник,не знам как се казва,но ти следя етапите защото и той става приказен.

Назад