Малко и от мен - djavka

• Началник на темата Началник на темата djavka
  • Начална дата Начална дата
Олеееееееее много са хубави.Но със сигурност и много трудно на цветна панама.Браво направо прелест.:clap::clap:

Ангелчето е приказно и рамката много му отива, изработено страхотно и оформено с вкус!:clap:

Благодаря за милите думи.
geniko, в никакъв случай шиенето на цветна панама не е по-трудно от шиенето на бял сняг от Крейник. Направо ми избоде очите. Обаче се напънах и си свърших и църквичката. Останаха ми само 2-3 километра контурен бод, с който се боря вече цяла седмица. Обещавам като е готова, да я покажа веднага.

Най-сетне свърших и този:

Повярвайте, уших поне два километра клони и тухли. :D Но, честно казано, много си го харесвам. Още утре отивам да го дам за рамка.

Разкошен е,поздравления за километрите контур!:clap:И на мен много ми хареса!

Ле-ле ми той и снега свети. Много е красив зимният пейзаж! Направо ми останаха очите в него.

Много е хубав, а снега как свети наистина :loveglasses:
Браво за труда и търпението, а крайния резултат е поразителен!!! :clap:

Как няма да си го харесваш-станал е разкошен.Дори на снимката снегът блести.Виждам го за първи път.

Просто нямам думи. Още отначало бях сигурна, че ще се получи много красив гоблен, но крайния резултат направо ме зашемети. :clap::clap::clap:

Благодаря на всички. Толкова сте мили. Направо ми стопляте сърчицето и ме зареждате с ентусиазъм за следващите планувани (и непланувани). :kissyou:

И аз се нареждам на опашката на харесващите го!!!:loveglasses::clap:
Аз си мислех, че в последния гоблен съм шила много контур, ама сега си мисля, че моето е било детска играчка...................... твоето си е направо героизъм!!!:clap: Резултатът е прекрасен!!!:thumbup:

Радвам се, че ви е харесал. Надявам се да съм ви заредила с поне малко настроение. А и зимата вече дойде, така че е в тон и с времето.
ra4ko75, блясъкът съм го постигнала с прословутия Крейник. Но за разлика от гоблените на HAED тук не се шие самостоятелно, а в комбинация с една нишка от дадения цвят по схемата.
А сега и малко коледно настроения (отново не ми се размина контурният бод):

Назад