Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Деница-никакъв проблем.Всеки час има автобуси до Карлово от Пловдив-ако нямаш кола.Само звънкаш и добре дошла.:kissyou:Рошавият Лари не е от най-гостоприемните, но ще се договорим и с него.:D

Fantaziq, очаквай и Макси и Кари да станат като Рижко:idea: А когато се опознаят и започнат да си играят, със сигурност ще правят и бели:D, но нали са си наши. Рижко, когато се разиграе, а това е поне два пъти на ден, все едно у нас препускат коне. Добре, че под нас не живеят хора.
Да те предупредя за Кари, защото може да си забравила, но трябва да си прежалиш тапетите, поне до като порасне:greeneye:
В крайна сметка, да са ни живи и здрави! Като гледам всички животинки какви са сладури, може ли да им се сърдим:idea::kissyou:

o Вампа не е толкова голяма. На тази снимка изглежда дебеличка но всъщност не е. А и обилното окосмяване придава обем:D

Слави, радвам се че котанката вече има и име, много ми хареса, а това дето като се измори и заспива на място го бях забелязала и аз! :D Ще стане едно плондерче както си хапва! :D:D

Имам :D. Един френски булдог
009594528.jpg

папагал корела и неизвестен брой чернобели китайски мишлета. Това, ако не броим двете деца и мъжа. :greeneye:

Много ги харесвам тези френски господа!А двукраки любимци-май всеки си има.остава да обменим опит кой как ги отглежда!:D

аз си имам само четирикраки. С тях се разбирам по-добре отколкото с двукраките. А какви са тия китайски мишлета?:D А булдога е супер. Много ми харесват малките кучета. Някой има ли Мопс?:D много са готини.

Много красиви котаранки сте показали,а тоя френски чаровник е върхът:clap:.Това са Моничка и Чока,но за съжаление Моничка почина.Сега ни остана Чока,но е голяма чаровница ,че даже и в ролята на Дядо Коледа:D

За съжаление аз си нямам домашен любимец.Вашите са страхотни , да са ви живички и здравички и много да ви радват.Всички са много сладки, но имам особени пристрастия към котета.Обожавам ги.:kissyou: за всички.

Чока е много чаровна!:kissyou:

И на мен ми прилича на червената шапчица.....

Това е костенурка-нали?И аз имах преди години.Но зелена не съм виждала.Водна ли е или е някакъв вид? Извинявай за въпросите!И вътре ли живее или си има свой дом:confused:

Оскар е червенобуза земноводна костенурка. Живее във ваничка със около 5 см вода, като има и глинена пирамидка, по която обича да се катери. Избора на този любимец беше продиктуван от следните критерии - да не се разхожда из къщи, да не издава силни звуци и да няма много грижи при отглеждането му. Според мен се получи! При 3 деца не бих издържала друго животно мисля.

благодаря за бързия отговор!Изборът на любимец е много сполучлив.Моят вече е старичък,но и аз започвам да мечтая за такъв дето поне косми не пуска .:DМного си го обичаме, но само аз му шетам.

Ето едно котенце, чийто гост бях:idea:Много ми помагаше, понеже ших едно гобленче инкогнито,та в къщи не можех да се изявявам много много:greeneye:
И сега съм безнадеждно влюбена в този мъник:D

Благодаря ви:kissyou:Чете и още как:DИ през цялото време се стараеше да ми "измие" ръцете:DБеше решило миличкото, че не са достатъчно чисти.:idea:

Да ви покажа и наща любимка дето най-много нея обичам слуша неправи бели инай-вече не ми отговаря:D:D:kissyou::kissyou:

Назад