Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Сладки Запетайки:kissyou:Наистина, как да не ги обича човек:idea:.Да са ви живички и здравички:kissyou:

Толкова са сладички,как да не ги нагушкаш!
А каква радост носят само!:kissyou:

Искам да ви покажа един сладур - испанче от Валядолид. От малка запетайка в какъв хакер се е превърнал:idea:

Е, такъв сладур не се среща често!Искам да си чата вече само с него.:kissyou::kissyou::kissyou:

Здравейте,

Ето и моята голяма любов - моето коте, което вече е на 6 години. Тя е най - добрият ми и верен приятел. Заедно шие гоблен с мен и майка ми, заедно поливаме цветя, всичко правим заедно.

Е, да споделя и аз

Котаракът Томи, който този месец навършва 20 години, да ни е жив и здрав.
Дългокосмистия дакел Кора, която ни напусна през м.февруари на 16 години и Бубето-Спасена Паркингова/ наистина е спасена/, която се крие под масата защото вън гъми.
Накратко , става ясно, че май неможем без любимци.

:clap:на вас!И нашият Лари така се крие под масата или зад дивана-ако успее да се мушне,че е дебеличък.
Да е жив и здрав котанчо-много хубаво място си е намерил.:kissyou:

имам си коте,което по неволя се нарича миша.отглеждам го от 10 дневно слепоче,защото майка му изчезна и заедно с двете му братчета ги отглеждах със сухо мляко.братчетата си намериха домове а за мен остана това на което като на най-дребно и злоядо наричах мишка и накрая по неволя си остана миша ,защото само на това име идваше. да ми е живичка ,но ми е много дивичка

Здравейте и аз да се разпиша тук - имам едно прекрасно коте, което много обича да шие гоблени с мен и да лежи на схемите и конците ми в кошничката, където ги държа. Тя /наричам я така, защото е дама/ ми е много скъпа, защото беше любимката на баща ми и ми остана в наследство от него. Вече е на 6 години и е много мила и любвеобилна. Ето я и нея - Писи Кирова

Назад