Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Страхотни сладури са.
Ще Ви покажа на какво сладко таралежче се натъкнахме една вечер в парка.
Идея си нямах , че може да са толкова сладки:

Гледала съм таралеж - като свикне, започва да си приглажда бодлите като го галиш и става един мекичък .... Много сладки същества!

Леле Блу, таралежчето е като бодливо "бижу" с този мил поглед!:idea:

Деница,ще ти бъда много благодарна ако ми дадеш малко напътствия как се гледа таралежче -може да се наложи да отглеждам в двора:rezando:.Рових се из разни сайтове-но нищо свястно не открих.Ако искаш на ЛС,да не товарим форума.:kissyou:

Лари, знам , че за да гледаш таралежчета, задължително трябва да са два -мъжки и женски.Така живеели по дълго.

Кото дете си гледах малко таралежче на двора..Толкова беше мъничко в началото,че още нямаше рефлекс да се свива на кълбо...коремчето му беше тоооолкова мекичко...Моето таралежче страшно обичаше да изпива по една супена лъжица прясно мляко...не знам дали е трябвало да му давам това...но то просто го обожаваше ..иначе на по-късен етап си похапваше и плодове...но прясното мляко му беше нещо като любимото лакомство:idea::amam:

да Ви покажа и Норка- /котето, което намерих / - дива и щастлива в новия си дом.

и нейните приятели

Буги и Сиско

Ей тази малка шушка си намерих в едно кафе.Кръстих я Мая, на името на заведението .
Още вечерта обаче си имаше нови стопани.

Тази снимка е за сравнение колко много е голяма.:D:D:D

Определено ме обичат животинките.:D

Този пък рошльо дойде някъде от гората и ме следваше през цялото време докато бяхме там.

Новото попълнение

Казва се Делхи и е на 2 месеца :baby:

Шар-пейчето е страхотно, аз искам англииски булдог, ама няма кои да ми го купи. Мога да се примиря и с такова нагънатичко някои ден

Азбързам да се похваля че от вчера имаме коте в семейството-Рашо. Толкова е сладък че от вълнение снимката не можах да направя малко по-ясна ама само да ви го представя:D сиамец е няма и месец

И на двамата с Динко пожелавам весел живот с милите писани!:rainbow:Толкова гальовни и чаровни-не може да не ги обича човек!:kissyou:

Назад