Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
...

Ехее, колко много приятелчета имаш и много бебета, страхотни са!За първи път виждам бебета хамстери, толкова мънички душички, като малки бижута са. :idea:

Света,голям красавец! / предполагам ,че е мъжки /
Защо не си по-близичко,че да ги сватосаме с моята Муша,все не можем чистокръвен да намерим,а кръстоските ги бие....

Много е възпитан,не гледайте че е малък по месеци.
Дида,кой знае за бъдеще,може и да ги сватосваме,ако преди това не намеря едно момиче от тази порода?че имам такиви планове...
Иначе е чистокръвен,роден във семейство на майка и баща от този вид.

Това са нашите две чинчилки на 35 дни, толкова са сладки, че като се сетя колко скоро ще им се радват други деца и ми се :cry::cry:

Ради,как ще се разделиш с тях?!:(Та те са прелестни!Ах как ми се иска да ги нагушкам!:kissyou:

Много ми е трудно наистина, но едното котенце е на мъжкият котарак, а другото вече си има нови стопани /на моя брат началника/, неговата дъщеричка е на 3 годинки и е луда по котето.Всеки ден е при него и така го мачка, че чак ми е жал за животинката Просто няма как, затова хич не обичам да гледам женски животинки, много трудно се разделям с дечицата им.

О Ради ,аз ако имах такова съкровище ,от ръцете ми нямаше да слезе...:D

Завиждам ти! И аз искам такова ! Но нашия Тати ,не разрешава четириноги ...:(

Е ,на това му казвам аз щастлив подарък.Много сладко котенце! Благородно ти завиждам за малката душичка:kissyou:

Кари може и да е киче, но е толкова чаровно!Да, заслужава си за такова мило същество да се гледа повече в теракота-много по-ценно е от една игла!:kissyou:

Аз си нямам домашен любимец за съжаление :( Малкият ми син е с алергий и не мога да си позволя,но тайно се надявам някога да си имам куче,ако не в този живот поне в някои друг :idea:

Lari и Lari, с Рори ви идваме на дворно гости :D - имате си страхотен двор ..... това ми е мечтата!!!!!!!!!
Фантазия, да ти е живо и здраво СЛАДУРЧЕТО КАРИ :kissyou: Много дълги години да ви радва, да е много здраво и все пак да прави умерено количество бели - и аз обичам животни с характер, но трябва и да шеим от време на време :D

Назад