Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Да се похваля и аз с резултати,от скоро имам машината за хляб и от тогава хляб в нас не се купува.Вчера реших да използвам програмата за сладко,резултата беше страхотен.Сладкото го направих от ябълки и моркови,рецептата е от Rumiana,с малки корекции в пропорциите от моя страна(по мой вкус).Сложих 400 гр.ябълки,200 гр.моркови и 100гр.захар.
Имам питане :!:
Някой пробвал ли е да пече кейк в хлебопекарната на програмата "печене"?
В един сайт четох, че ако машината няма специална програма за кейк, по-добре да не с еопитваме да правим такова нещо. Само че ако си разбия продуктите с миксера (защоно с тия перки няма да стане,това е ясно), дали няма във формата да се изпече добре? Чудя се, че понякога една фурна не ми стига...(не че много готвя, ами за няколко часа бързам да направя сто манджи, и това ще ми дойде добре...)
Айде честито! Ей като си я навих на пръста тая машинка и - айде - ето я в багажника! Мулинекс /имаше само две и другата беше за 900гр., та тази с килото бе избраната/
Сега копирах всичките ви рецепти и ха познайте какво ще правя събота/неделя.
Благодаря на всички задочно и ще докладвам и по-вероятно въпросвам в понеделник![]()
![]()
![]()
Ето още една рецепта :
Нежен хляб
0,5 чаша топла вода
200 гр. крем-сирене
50 гр. маргарин
1,5 с.л. захар
1 яйце
1 ч.л. сол
2 ч.л. сухя мая
3 чаши брашно
Днес пробвах рецептата на Джема за козунак Панетоне.Да ви кажа ,че просто така хубаво ухаеше ,когата започна да се пече...всички в къщи по уханието бяхме привлечени край печката.Всичко се получи добре ,но не мога да разбера ,защо остана една трета от казанчето не запълнено ?Ето и как изглежда