При мен така хлътва хляба, когато го сложа на по-дълга програма, т.е от превтасване. Например дългата е 3.35 ч, а същата програма , но по-бърза за 2.25 м. Една и съща рецепта не става добре по дългата програма и става чудесна по кратката програма. Стигнах до извода ,ч е превтасва. Същото се получи и с първия опит за козунак- много са дълги тия програми. Т. е ако ти е отоплена кухнята е добре по-кратка програма, ако хлебопекарната е на студено- по-дългата. Веднъж като се върнахме от почивка беше страшен студ , още не се беше стоплило , а аз пуснах да меся хляб, че нямаше нищо за ядене, сложих го на нормалната 3.35 ч програма. Стана добре, даже не беше толкова много втасал както обикновено.А за мая или брашно- несъм имала проблеми, защото си дозирам всичко по изпитани рецепти.