Моите малки гобленчета

• Началник на темата Началник на темата blue_bouble
  • Начална дата Начална дата
:clap: Отново оригинална идея и изпълнение! Ти си просто невероятна!:kissyou:

Гери, страхотни сладурски подаръчета си направила! То да му се дожени на човек, като ги види.:clap::clap::clap:Бих ти дала един мъничък съвет, моля те не го приемай като забележка. Понеже правиш много картички, можеш да използваш самозалепващи блокчета. Същите са като гланцовите, само,че намазани с лепило. И като го залепиш не се нагърчва, както при обикновената хартия, като я намажеш лепило. :kissyou: :thumbup:

:clap: за новите неща, много са нежни и идейни! Едно не разбирам, как си организираш времето :confused:, спиш ли изобщо, не домакинстваш ли, седя и се чудя, дай моля ноу-хау как го правиш. :kissyou:

iasi , cecunka:kissyou::kissyou: глезите ме момичета, благодаря Ви!

Смешко , временно не работя и всяка свободна минутка съм или с иглата или в кухнята.
venipetgab , благодаря за съвета.Не знах за такива лисчета.Аз обикновенно използвам картонени с А4 формат цветни, но в момента нямах, а и го снимах минутка след като го залепих.
Но ще пробвам и твоя начин.:kissyou:

viking, BIBETO :kissyou:

Последните ми картички за 2 дечица :

и една за всеки случай , да си имам :D

Сватбата на брат ми наближава и действам под пълна пара

Поредната картичка, панамата сама си я боядисвах.
Показвам я без и със допълнителни ефекти:idea:

Последно редактирано от модератор:
Нещо лично за мен, намерих си ги забравени в шкафа и реших да ги освежа:

С това сърце си играх цели 2 дни, не е идеално , но ще е за украса .И да не си помислите , че халките са истински.ХаХА

И тези малките:

и клетвите:/ предишните са за сестра ми

Сега наблягам на най-важното- гоблена , че време не остана:

Момичета , благодаря Ви от сърце.Вие сте най-големите ми ценители.:kissyou: на всички Вас.

Откраднах малко време да Ви го покажа рамкиран:-рамката ес преливащи цветове, но на снимката не си личи...

и преди опаковане:всичко е с иглички да не шават :)

:kissyou:благодаря за високата оценка на всички.

Сватбата беше страхотна- малка , семпла, но много весела, нищо че времето беша лошо.Подаръкът се хареса много, и то не само от младоженците:gipsy:

Това гобленче, направих за РД на баща ми , който е след няколко дни:

И продължавам с подготовката за другата сватба, която ще е много, много различна и изненадите ще са доста.

Засега това е от мен.Благодаря на всички, които посещават страничката ми:kissyou:

:kissyou: на всички

Показвам Ви някой от нещата за сватбата.Има още шиене по гоблена и оформлението..

Въпреки огъня на който се пека успях да направя това, а колко имам още...направо полудявам вече...

Булката- отпред и отзад.Нямам машина и всичко е шито на ръка

сватбената книга:

възглавничката за халките:

поздравителните картички

кошничките с жито и бонбони

диска с клипове и текстове за любовта:

недовършения гоблен:

недовършената картичка:

недовършена идея:

Имам да правя шише младоженек и шафер, сватбен съндък, сладките , кумско пиле и всичкото оформление на масата.Ако сега не откача няма кога:gipsy:

Успях измежду другото да си направя и зимен семплер за мен и текст, който мисля да нарека " моето завещание"/ не е довършен.../, текста го пазя някоко години, не знам кой го е написал, но в него намирам моите човешки черти.

Засега това е всичко от мен.Останалото след сватбата....

Да покажа вече нещичко и аз:)

3 в едно- илюзийките, за подарък на моя много добра приятелка, по случай новата и кухня.Рамката избрах и тези дни ще го сглобя.панамата сама си я боядисвах с чай:gipsy:

И тук да си сложа ръчните израбтки за сватбата:

една отдавна подарена картичка на снаха ми:

и гобленчето за руското ми другарче:

Назад