blue_bouble 18 Ноември 2006 #22 "Искаш ли кафе" ми хареса от един друг гоблен.Надписа не ми хареса и си измислих този. Кончето го уших за подарък за дома ни за Коледа,да ни носи здраве и късмет.Благодаря много на Ния за него,тя ме стимулира да си го ушия! Часовника го направих за рожденния ден на баба ми. Уших си коледни торбички и коледно ботушче.
"Искаш ли кафе" ми хареса от един друг гоблен.Надписа не ми хареса и си измислих този. Кончето го уших за подарък за дома ни за Коледа,да ни носи здраве и късмет.Благодаря много на Ния за него,тя ме стимулира да си го ушия! Часовника го направих за рожденния ден на баба ми. Уших си коледни торбички и коледно ботушче.
blue_bouble 2 Декември 2006 #26 Оформените ми ботушчета и чувалче за подарък.Уши го моята приятелка,но ми хареса като идея и Ви го показвам
Оформените ми ботушчета и чувалче за подарък.Уши го моята приятелка,но ми хареса като идея и Ви го показвам
blue_bouble 16 Декември 2006 #27 Ето последните ми творения: Прасенцето е един от подаръците за мъжа ми. Зодия рак е на бял фон ,защото свекърва ми не харесва на черна панама.
Ето последните ми творения: Прасенцето е един от подаръците за мъжа ми. Зодия рак е на бял фон ,защото свекърва ми не харесва на черна панама.
blue_bouble 16 Декември 2006 #30 И нещо различно от гобленчета: Дядо Коледа се кани да влезе през прозореца и Дядои коледа от яйце
blue_bouble 21 Януари 2007 #33 Последните ми работи: Черното сърце го ших по готов модел,защото не намерих схемата му. Зеленото сърце е от сп. Дона,2000 г. А кученцето си го уших пак,но за мен,защото първото си го подарих.
Последните ми работи: Черното сърце го ших по готов модел,защото не намерих схемата му. Зеленото сърце е от сп. Дона,2000 г. А кученцето си го уших пак,но за мен,защото първото си го подарих.
blue_bouble 7 Февруари 2007 #35 Ето и дракончето.Подарих го без рамка,защото ще му я направят цветна.