Благодаря на всички надникнали в старничката ми.Времето ми загоблени е много малко напоследък.Последните са резултат от няколко наистина безсънни нощи.
Скоро във вашите истории ще споделя с какво изместих гоблените..Надявам се всичко да се оправи до месец и пак да мога да шия..
Пак шито на един дъх - тази салфетка ще замине за Англия , за една моя комшийка и приятелка от детството ми..
Миличка, много хубави неща си показала! :clap: Особено ми хареса сватбарското гобленче! Дано всичко при теб бъде наред и отново имаш достатъчно време за любимото хоби! :kissyou:
Не са гоблени, но пак имат малко бродерийка: ръчно изработени къщичките на моите котани.Първо беше само една, но така и не можаха да си я поделят.Та се наложи и втори етаж на къщата.
Не са гоблени, но пак имат малко бродерийка: ръчно изработени къщичките на моите котани.Първо беше само една, но така и не можаха да си я поделят.Та се наложи и втори етаж на къщата.
Коледната камбанка са страхотна, а за котешките къщички направо не знам какво да кажа. Котетата сигурно се чувстват много уютно там.
:clap::clap::clap: