Моите малки гобленчета

• Началник на темата Началник на темата blue_bouble
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на всички надникнали в старничката ми.Времето ми загоблени е много малко напоследък.Последните са резултат от няколко наистина безсънни нощи.

Скоро във вашите истории ще споделя с какво изместих гоблените..Надявам се всичко да се оправи до месец и пак да мога да шия..

Пак шито на един дъх - тази салфетка ще замине за Англия , за една моя комшийка и приятелка от детството ми..

Миличка, много хубави неща си показала! :clap: Особено ми хареса сватбарското гобленче! Дано всичко при теб бъде наред и отново имаш достатъчно време за любимото хоби! :kissyou:

Много ти благодаря! :kissyou:

Последно редактирано от модератор:
Забравих да Ви покажа и скромните ми подаръчета за годишнините на брат ми и сестра ми- малки торбички пълни с памук.

Две абслолютно еднакви са, но едното вече не е в България.

Ge4i,за съжаление нещата не приключиха със щастлив край, но поне си имам още един домашен любимец,котето , което спасих от лошо дете - Сиси!

Много красиви и оригинални подаръчета :clap::clap::clap: Да им се радват, за спомен от сестричката :D

daniel4i , Triana`:flowerlove:

Не са гоблени, но пак имат малко бродерийка: ръчно изработени къщичките на моите котани.Първо беше само една, но така и не можаха да си я поделят.Та се наложи и втори етаж на къщата.

Ето котешкия кът :

Последно редактирано:
Винаги много интересни и оригинални идеи! Е за такива къщички не бих се сетила да направя :idea::clap::clap::kissyou:

Не са гоблени, но пак имат малко бродерийка: ръчно изработени къщичките на моите котани.Първо беше само една, но така и не можаха да си я поделят.Та се наложи и втори етаж на къщата.

Ето котешкия кът :

Много са сладурски!:clap::kissyou:

Да покажа и аз нещо новичко :gipsy:

Започнах го още лятото, но вчера го завърших окончателно.Това ми е подаръче от Росица.:greeneye:

Коледната камбанка са страхотна, а за котешките къщички направо не знам какво да кажа. Котетата сигурно се чувстват много уютно там.
:clap::clap::clap:

:clap::clap:страхотни неща си измайсторила всичко е много красиво и оригинално ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!:flower:

Назад