Моите малки гобленчета

• Началник на темата Началник на темата blue_bouble
  • Начална дата Начална дата
привет

Гери, с удоволствие ще пия кафе с теб. А , ако няма на кой да подариш красивите цветенца , подари ги на мен :D

Цветенцата са много красиви, но кътчето за кафе е просто прелестно. Очаквам да го дообзаведеш и с килимче. Ей страхотни идеи имаш. :clap::clap::clap::kissyou:

Много свежи и оригинални са последните ти попълнения!:clap:Личи си,че са направени с много любов.А за стаичката за кафе-съмнявам се,че някой би ти отказал покана-прекрасна е!:blueflow:

:kissyou: за всички посетили моята страничка.

2 сърчица готови за приятелки.Още умувам как да ги оформя:

и една малко дъъъълга покривчица :

Гери много са хубавички твоите сърчица,а и покривката е много хубава.

:blueflow: за всички посетили моята страничка.

Показвам и последните ми творения, които вече си имат нови притежатели.За съжаление обаче и двете са получени със счупени рамки

Вместо рози, тази година минах на други цветенца за картички:

Леле Гери прекрасни неща си сътворила много са красиви,а рамките са разкошни поздравявам те.:clap::clap::clap:

Йее, страхотни са, как ти идват на ум такива идеи! Признавам си, че аз не бих се сетила, въпреки че съм ги гледала тези комплекти :kissyou:

Поздравления за мини-бискорнюто:clap:Много е нежно:clap:,а ти си се справила блетящо:kissyou:

Нещо бързо за подарък:

2 салфетчици към него:

и моята Мишутка, подарък от руската игра:

Много са красиви, салфетките ми взеха ума направо, мишленцето е много сладко!:clap:

Не са гобленчета, но пак си е ръчна изработка:

Една от кошничките ми за Великден:

И тези, вече колосани с желатин:

Назад