Гери, страхотни сладурски подаръчета си направила! То да му се дожени на човек, като ги види.:clap::clap::clap:Бих ти дала един мъничък съвет, моля те не го приемай като забележка. Понеже правиш много картички, можеш да използваш самозалепващи блокчета. Същите са като гланцовите, само,че намазани с лепило. И като го залепиш не се нагърчва, както при обикновената хартия, като я намажеш лепило. :kissyou: :thumbup:
:clap: за новите неща, много са нежни и идейни! Едно не разбирам, как си организираш времето , спиш ли изобщо, не домакинстваш ли, седя и се чудя, дай моля ноу-хау как го правиш. :kissyou:
iasi , cecunka:kissyou::kissyou: глезите ме момичета, благодаря Ви!
Смешко , временно не работя и всяка свободна минутка съм или с иглата или в кухнята.
venipetgab , благодаря за съвета.Не знах за такива лисчета.Аз обикновенно използвам картонени с А4 формат цветни, но в момента нямах, а и го снимах минутка след като го залепих.
Но ще пробвам и твоя начин.:kissyou:
Имам да правя шише младоженек и шафер, сватбен съндък, сладките , кумско пиле и всичкото оформление на масата.Ако сега не откача няма кога:gipsy:
Успях измежду другото да си направя и зимен семплер за мен и текст, който мисля да нарека " моето завещание"/ не е довършен.../, текста го пазя някоко години, не знам кой го е написал, но в него намирам моите човешки черти.
Засега това е всичко от мен.Останалото след сватбата....
3 в едно- илюзийките, за подарък на моя много добра приятелка, по случай новата и кухня.Рамката избрах и тези дни ще го сглобя.панамата сама си я боядисвах с чай:gipsy: