ТОРТИ 2

• Началник на темата Началник на темата Скарлет
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Рер-40,Тортата изглежда фантастично :yes: :yes: Ама нали като я разрежиж ,ще ни я покажиш и вътре как изглежда :?: :rezando: :rezando:

Пепи и твоята кошница е много сполучлива!
Още като видях на Джема кошницата и си помислих,че модела не може да е друг освен руски [:] ,защото руснаците имат точно в този фасон едни дървени съдини(сигурно си имат и точно наименование...)

Вчера бях на Рожден ден и тортата беше тази.
Правена е в домашни условия,купени са 2 блата бял и шоколадов и са сиропирани.Отгоре е намазана със сметана и украса по вкус на декораторката. :idea:

:rainbow: Външният вид е много хубав :!: А и е вкусна сигурно :!:

Шоколатина от Била-готов комплект.Сглобява се за около 15 мин. :yes: :yes: :yes:

normal_Picture%20003.jpg

Скарлет,каква е цената на комплекта,какво включва и има ли други видове торти? :idea: Мерси предварително! :kissyou:

Ванче,комплекта струва 7лв и стотинки.Видовете са Шоколатина,Тирамису,Бадемова , и още един вид-правоъгълна торта с крем,по-скоро прилича на руло.Да поясня,че са малки торти.В комплекта има:
Блатове
Пакет със нещо катом мед,разтваря се със 100мл хладка вода и става сироп за блатовете
Пакет с микс за между блатовете-разбива се за 1-2 мин с миксер с 200мл студено мляко,става като мус
Пакет с крем за намазване отгоре-разбива се със 100мл студено мляко
Пакет със шоколадови топченца,нареждат се заедно с крема между блатовете
Пакет със шоколадови стърготини за украса

На вкус също е много хубава! :yes: :yes: :yes:

Излиза малко скъпичка,но пък е много хубава! :idea: Решила съм да пробвам и Тирамисуто.

Ами,скъпа.Лично на мен тортата "Трюфел",която правих ми излезе доста по-скъпо-шоколад,сметана,яйца..Наистина си заслужава парите и труда,разбира се. :yes: .А тази е готова,нито печеш ,нито нищо...
Благодаря за отговорите.А като пробваш другите,сподели дали си доволна :idea:
:kissyou:

Да,но е доста мъничка!
Като казвам "мъничка",това значи по-малка от малките торти,които се продават в сладкарниците и са от порядъка на 5лв.-е вярно е,че в тях има само една сметана и нищо друго........... :oops:

Zdraveite momi4eta :hello: parvo iskam da se izvinia 4e narushavam praviloto na fouma da pisha na kirilisa no sam na rabota v momenta a tuk na tozi komputer niama kirilisa :( razglejdam foruma Kolinaren sviat i naistina sam mnogo vazhitena ot vsiaka ot vas ta vie ste strahotni domakini .Nezam kak se spravqte sas vsi4ko tova deca gbleni a sega i kolinarnite vi sposobnosti me izumiha .Prosoto namah tarpenie da se pribera v kashi i da spodelia tova s vas .Zatova vi pisha ot rabota .Naistina sam mnogo o4arovana to frouma 4uvstvam se mnogo dobre sred vas i viaka svobona minuta sam vav frouma dori kogatoshia
Molia vi :rezando: ne mi se sardete za tazi moia volnost 4e ste :cry: :cry: :cry: pla4a mnogo. i az imam niakoia i druga interesna resepta ste i a pratia pri parva vazmojnost :yes:

Статус
Not open for further replies.
Назад