ТОРТИ 2

• Началник на темата Началник на темата Скарлет
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
:lady: :lady: Благодаря, Скарлет, похвала от теб значи много :lady: :lady:
Отдавна и хвърлях око заради крема, ама все отлагах. Пък и така се реших да си купя миксер, нали моя сдаде багажа преди месец :cry:
Моята доза е от голямата тава и пак почти свърши :gipsy:

Пепи май и ти си от мойта кръвна група,за които важи поговорката:"На това копче,може ли да зашиете един балтон" :D :D :D :D :D :D :D
И аз все си измислям нещица,за които има нужда от нови уредчета.... [:] [:] [:] [:] [:]

Скарлет каза:
Пепи май и ти си от мойта кръвна група,за които важи поговорката:"На това копче,може ли да зашиете един балтон" :D :D :D :D :D :D :D
И аз все си измислям нещица,за които има нужда от нови уредчета.... [:] [:] [:] [:] [:]

това ми напомня как купих аксесоарите за банята - имах само 1 светлосиня закачалка :D :D :D :D

е, ама за миксера си ми беше крайно време не че се оправдавам - истина си е

ами исках да пусна бабата, дето казва "Кажи баба тенкю" - виждала съм го каго аватар, но не успях, та затова така :shy2: :shy2: :shy2:

ето ми тортичката от снощи - лесна и :? малко мързелива - обикновен блат, пудинг и разбита сметана.

060704_074328.jpg

с подръчен материал - :D :D :D :D компот от дюли, иначе макар и пухкав беше около 3см.

Djemma, а с какво я напълни :?: :?: :?: И отдолу нормален блат ли е?
Много е красива и оригинална :flowerlove:

да, видях в твоята тема :lady:

pep-4o каза:
Djemma, а с какво я напълни :?: :?: :?: И отдолу нормален блат ли е?
Много е красива и оригинална :flowerlove:

да, видях в твоята тема :lady:

pep-4o, в моята тема давам рецептата, която е съвсем обикновена и бърза. :D

: :yes: Много интересна форма има тази торта , Djemma :!: Браво :!:

моите последни две торти от вчера - едната на село, другата-официалната за тук за рд на синчето. Обърнатата е с два реда пудинг и цветето + 2 реда със сметана. Блатовете са като на Трюфела, но ги изпекох по-дебелички, мнооооого алкохолничка е (ликьора се оказа много градусов)

000904471.jpg

000904472.jpg

а тази е втората ми проба на Торта Трюфел на Мишел от www.kuking.net - видимо по-успешна и невероятно вкусна торта.

000904488.jpg

000904489.jpg

000904490.jpg

Пепчо,
Да ти е жив и здрав сина - много късмет и успехи :party:
Тортите са страхотни, а предполагам, че и на вкус са неустоими.
Поздрави :!:

Статус
Not open for further replies.
Назад