Има ли любители на цветя? ‎2

• Началник на темата Началник на темата lari
  • Начална дата Начална дата
Заслужавало си е чакането-много е красива.Аз такава подарих август на зълвата за рождения и ден.Аз година и 3-4 месеца чакам-по-добре съм от теб.

Момичета,цветята ви са прекрасни! Личи си,че се отглеждат с много любов.Преди няколко седмици засадих луковички на Begonia Marmorata и Begonia Dark Red.Всеки ден ги наблюдавам.На първата вече й се появиха листенцата,но втората още не се е събудила.Цъфтят с великолепни цветове(това,поне видях на картинката).Не мога да се нарадвам и на магаренцето с каручката:D, а и Исусовия венец ми цъфна за първи път.

Страхотна каручка!:DНека ти носи само усмивки! А бегониите са наистина красиви с цветовете си

Много хубава каручка.Харесвам такиза дрънкулки но като видя цените им и:( И като цъфнат бегониите слагай ги в каручката ще бъде приказка

И орхидеята и розата са прекрасни. Дано още дълго да им се радваш. А дворчето с тези пролетни цветя е приказка. :)

Ето малко от моите пролетни цветя ,само се надявам да не ми изчезнат луковичките ,защото си имаме вредител,който си хапва от тях :( . Там засадих и рози и ще ги чакам с нетърпение да цъфнат http://yonkab.multiply.com/photos/album/87/87

Лети многo ти е хубаво дворчето с цветята.

Последно редактирано:
Искам да питам има ли някои с опит в отглеждането на Лилиуми? В неделя си купих 2 луковици Lilium oriental White Mero Star с идеята да ги засадя в новия си цветен кът м/у розите ,но сега се разрових в нет-а и се оказа ,че са доста видове и малко се обърках от многото инфо :confused:

Не зная моите лилиуми какви са -даде ми ги приятелка от градината си, но виреят между другите растения без специални грижи.Това е моят скромен опит:idea:

Наистина е мнго грозно с тези торбички.Но навиците на българина много трудно ще се променят.:confused:

Здравейте,искам да попитам,някой от вас имат ли хоя в къщи?Аз я имам от 4-5год.,но не иска да цъфти,какво да правя?Поставила съм я на западен прозорец,на непряка слънчева светлина,но не иска и неиска да цъфне.Мисля да я присадя в по-голяма саксия,мислите ли ,че ще помогне?:(

Момичета стига сме гледали гоблени искам да Ви покажа част от моята градинка.

cv

Прекрасна градинка Лили, обожавам кампанулите, но за съжаление на моя пек неискат да виреят. Нека много да те радват твоите цветя и да създават на теб и близките ти много приятни моменти сред тях.:clap::clap::clap:

Доне мойте също са на южно изложение и тази година за първи път ще ми цъфтят.Миналата година си купих семената и бяха само на листа но сега са направо като храсти.

Лили, те по принцип са двугодишни цветя първата само листа, а на следващата се разсипват да цъфтят, но предпочитат градината, а не саксиите, а при мен освен слънце има и много вятър, тия дни ще кача малко снимки.

cv

Малко от моите цветя

URL=http://radikal.ru/F/s48.radikal.ru/i119/1005/d6/608e4ea05f23.jpg.html]
608e4ea05f23t.jpg
[/URL]

Последно редактирано:
Назад