Има ли любители на цветя? ‎2

• Началник на темата Началник на темата lari
  • Начална дата Начална дата
да покажа и аз моите красавици, много ме радват в това снежно време

Последно редактирано:
:clap:Страхотни са Ви цветята , момичета.

Макар, че не съм добра цветарка отвреме на време и аз си купувам по някое.
Тези дни се снабдих с този вид алое.Имам други 2 , но досега никога не са цъфтяли, а това вече има 2 пъпки.Дано успея да го отгледам.

и този мини гербер:

И аз да си покажа малко от моите цветенца. Много харесвам кактусите. Имам и други, но сега ще ви покажа няколко бодилчета.

Единият даже има пъпка, въпреки студеното време

:clap:Страхотни са Ви цветята , момичета.

Макар, че не съм добра цветарка отвреме на време и аз си купувам по някое.
Тези дни се снабдих с този вид алое.Имам други 2 , но досега никога не са цъфтяли, а това вече има 2 пъпки.Дано успея да го отгледам.

и този мини гербер:

Интересно:confused: Когато цъфне ни го покажи пак! Изглежда много красиво!

И аз да си покажа малко от моите цветенца. Много харесвам кактусите. Имам и други, но сега ще ви покажа няколко бодилчета.

Единият даже има пъпка, въпреки студеното време

Страхотни са тези кактуси много са хубави.

Ето за няколко дни, моя Дино/ алоето, така го кръстих, защото ми прилича на динозавърска глава/ , колко много израстна:

Чакам с нетърпение и аз вече да цъфне, а вс редата има още една дино-глава, която тези дни сигурно и тя ще започне да се показва.

Да се похваля пред вас с подаръка ми за св. Валентин- този страхотен Жълтурко...Обикновено на този ден получавам по едно червена роза,но този път си избрах точно това цветенце...Новата ми страст са хибискусите! За сега имам оранжева и жълта фуния, опитвам се да си окореня червена фуния и кичест- отново червен.:kissyou:

Да се похваля пред вас с подаръка ми за св. Валентин- този страхотен Жълтурко...Обикновено на този ден получавам по едно червена роза,но този път си избрах точно това цветенце...Новата ми страст са хибискусите! За сега имам оранжева и жълта фуния, опитвам се да си окореня червена фуния и кичест- отново червен.:kissyou:
Честита да ти е розата и да се радваш на още цветове.Аз имам оранжева кичеста, но през пролетта ще иска подстрижка:D, че от зимните температури пооплешивя и се омърлуши:cry:.Имам и червена фуния и кичеста червена.Мога да ти изпратя пролетта резници.Само кажи!:loveglasses:

Назад