Това парче плат го видях в едни магазин за втора употреба-панама е,но доста едра и дебела и ми се струва ,че има и вълна.Стои повече от 2 години и сега реших,че ще стане за тези каренца.
Страхотни макове! А относно рамкирането, аз си ги представям поотделно, но определено не съм капацитет по въпроса. Каквото и решение да вземеш, съм убедена, че ще изглежда страхотно.:flower:
Толкова топлина излъчва този триптих...прекрасен гоблен!Парчетата панама са с различен размер.Може би има начин да се рамкира заедно,но и аз смятам ,че ако се рамкират поотделно частите ще е по ефектно.
Бих помолила и за схемата,ако нямате нищо против ,разбира се!- vba123@abv.bg
Чудесни са............ :clap::clap::clap:
Аз си ги представям с много тънък профил поотделно, но може и заедно, но ти трябва спец за да направи общо паспарту и да ги композира в една рамка........
Благодаря на всички за съветите.Аз също си представям отделно рамкирани частите и много тънка рамка,но проблемът е,че съм от малък град,където няма професионалисти в рамкирането.Ще се справя обаче,защото мястото за гоблена е вече избрано и чака.
Триптихът е невероятно красив. Поздравления.
По повод оформлението смятам, че трябва да е в обща рамка със светло паспарту. В противен случай картината ще бъде "накъсана"и ще се загуби красотата й.
Наистина ти трябва добър майстор.
Заповядай в София ще те заведа при специалисти.