Моите странички-pepikv

• Началник на темата Началник на темата pepikv
  • Начална дата Начална дата
Ето последното ми попълнение-подарък за рождения ден на баща ми.Тази алпийска къщичка се оказа пълно подобие на неговата вила на село и нямаше начин да не я ушия,след като я видях.

Не очаквах,че за 2 дни ще е готова и рамката-ето къщичката вече напълно готова за подаряване.

Ето и най-новите ми графики,които са за стаята на дъщеря ми.Предвидила съм още една и с тази серия смятам да приключа.

Моята приятелка ме критикува,че правя дребосъци,а не си шия сезоните.Затова качвам етап,за да видите,че не съм го изоставила,просто върви бавно.

Благодаря на всички.Карате ме да се изчервявам,а никоя от вас не отстъпва по сръчност и трудолюбие,когато става въпрос за гоблени-сигурна съм в това!
:idea:
:kissyou:

Много са хубави........... :clap::clap::clap:
Рамките им пасват идеално.

Браво !!!!

Страхотни са ! Но триптиха ми е фаворит. Невероятен е :clap:
А може ли да споделиш схема за него и ключ ?bg_mim@mail.bg

Поздравления. Всичко е оформено прекрасно.Ще ми е любопитно как ще оформиш пеперудените дами.

Поздравления. Всичко е оформено прекрасно.Ще ми е любопитно как ще оформиш пеперудените дами.

Имам вече идея за пеперудените дами,но те са за детската стая ,на която предстои ремонт.Дъщерята иска да направя повече от серията и накрая ще ги рамкирам заедно,за да са еднакви.Само да станат,ще кача веднага снимки.
:idea:

Браво!Рамките са идеални и се подчертават красотата на гоблените!Много бързо напредваш със сезоните!
:idea::clap:

Честита Нова година!
Не съм качвала нищо ново цяла вечност,затова поздравявам всички с последните ми новогодишни картички!

Последно редактирано:
Назад