Моите странички-pepikv

• Началник на темата Началник на темата pepikv
  • Начална дата Начална дата
А това довърших вчера и още в понеделник отива при малкия си притежател.

Ето етап от сезоните.Напредвам бавно,но пък няма и закъде да бързам.
;)

Последно редактирано:
В тези жеги големият гоблен нещо не върви,че ми е като одеало и ме топли прекалено много.
:confused:
Затова реших да се занимавам с нещо по-мъничко.
Ето още една графика от мен.

Ето какво направих тази седмица,с малко схема и повечко импровизация.Тази покривка има цяла история.Приятелка на сестра ми я ползвала дълго време за масата си без бродерия-само така поръбена панама.Сестра ми и я поиска и направихме бродерията.Днес тази приятелка има рожден ден и без да очаква ще и върнем покривката нова.

Бързам да ви се похваля на всички-не само оцениха покривката,но тя се е вързала с лилавия интериор в стаята.Направо разкош!

Да покажа нещо ново.Продължавам да си търся поводи,за да ушия нещо малко,само и само да не бродирам големия си гоблен.Този път направих подарък за моето слънчице-дъщеря ми,която навърши 14 години на 1 август.

Да се похваля с нещо ново.То не е за хвалене де-за цяло лято само тези теменужки,а и те бяха започнати преди време,само ги довърших.

:idea:Много искам да погледна , до къде стигна със "сезоните":idea::kissyou:

Здравей, doris !
Много е приятно,когато не си се появявал с месеци във форума,някой да се сети за теб!:)
За съжаление със сезоните нещо не върви.Страшно много съм ангажирана и не ми остава време,а толкова ми се шие.....
Качвам снимка,но и ти ще видиш-няма голяма разлика от предишната-е,само съм запълнила вече всичко до тук,първите 4 листа са ушити.Остават още 2 реда по 4 листа,което ще рече че съм направила само 1/3 от гоблена.
Снимката не е много ясна,но я направих току-що на вечерна светлина.

Здравей, doris !
Много е приятно,когато не си се появявал с месеци във форума,някой да се сети за теб!:)
За съжаление със сезоните нещо не върви.Страшно много съм ангажирана и не ми остава време,а толкова ми се шие.....
Качвам снимка,но и ти ще видиш-няма голяма разлика от предишната-е,само съм запълнила вече всичко до тук,първите 4 листа са ушити.Остават още 2 реда по 4 листа,което ще рече че съм направила само 1/3 от гоблена.
Снимката не е много ясна,но я направих току-що на вечерна светлина.

Не е никак малко ! От личен опит знам , че дори само да изкрам "чаршафа'от шкафа си е ве4е напредък!:idea::kissyou::kissyou:

Коледа наближава,а аз още не съм готова с картичките.Доста мотивчета съм ушила вече,а само две картички са завършени.Все пак ще ги покажа.

Благодаря на всички,че погледнахте тук!
А сега качвам един от любимите ми гоблени,ушит доста отдавна,но чак днес сложен в рамка!За схемата благодаря на Alex 76!

Последно редактирано:
Ето едно малко подаръче за племенничката,която утре има рожден ден и е зодия Риби.

Честит 8 март на всички работливи жени от този форум!
Покрай празника си подарих това:

Назад