Моите странички-pepikv

• Началник на темата Началник на темата pepikv
  • Начална дата Начална дата
Много добър избор и изработка, :clap::clap::clap::clap:
Сега съм в очакване в тази тема на аватарният ти гоблен, :gipsy:

Благодаря на всички!
Благодаря на dushkova за адреса в Бургас.Много съм доволна!
did_tag -Сезоните вървят.Остана съвсем малко,но ми свършиха няколко номера на конци.Чаках Ирена да се върне от почивка,скоро ще си поръчам липсващите конци и в най-скоро време се надявам да покажа крайния резултат
:idea:
Но,хайде от мен да мине,качвам етап,надявам се последен.
:D

Последно редактирано:
Страхотни са............:clap::clap:

Защо не свиркаш, щяхме да пратим конци............ :gipsy:

Здравейте!Бързам да се похваля!Току що изгладих и последното си творение-Четирите годишни времена на Яцек Йерка. :)

Поздравявам те!По-различен,интересен , не можеш просто да го погледнеш и да продължиш,трябва му по-специално отношение и внимание!Прекрасен е!:clap:

поздравления за живописния гоблен :clap::clap::clap:, винаги като го гледам се чудя дали не може да се върти според сезона /развинтена фантазия/. Сериозно, да му се радваш много , наистина е прекрасен.

поздравления за живописния гоблен :clap::clap::clap:, винаги като го гледам се чудя дали не може да се върти според сезона /развинтена фантазия/. Сериозно, да му се радваш много , наистина е прекрасен.

Няма нищо за чудене-направо ще си го въртя всеки сезон.Когато го рамкирам,ще помоля да ми сложат 4 закачалки.
:idea:

Невероятен гоблен!!! От както видях картината за първи път си мечтая за него... Сигурно никога няма да го ушия, но редовно ще се връщам на страничката ти, за да поглеждам твоя и да му се радвам :idea: . И това с четирите закачалки непременно го направи - ще е супер ! :clap: :kissyou: :kissyou:

И аз си мислех как ли ще е закачен този гоблен,но не се досетих,че може да се върти на всеки сезон:uhhhh:Много го харесвам,но надали ще го направя някога,вече с очите не съм добре,пък и много,много не ми се бродира.Правя все едни мънички за подаръци,а имам няколко започнати,които има да чакат...:confused:

Назад