Моето скромно творчество

Ето го и новото ми произведение, даже и проработи! Това вече е моята гордост :D
Снимките не са много качествени, но си личи същината.

Така е ,който ходи по разходки пропуска такива красоти:(
Уникален часовник си измайсторила

:clap::clap::clap: Много е нежна тази ръчичка с маргаритката , а часовника е супер:kissyou:

Часовникът е невероятен! Справила си се отлично :clap::clap::clap:

Днеска го видях ,на живо е още по красив направо невероятен:clap::clap::clap::clap:

Ехе, голям мързел ме е обзел едва си открих темичката :D. Ето и последното нещо, което сътворих за два дни за подаръче

И на мама вече завършеният "Горски параклис"

:kissyou:

:clap::clap:Ти не спиш , а твориш маи аз спа и то отдавна ,всичко е замразено до когали,но ти продължаваи да ни радваш с красотички.:kissyou::kissyou:

Подаръчето е много сладко и си го ушила много бързо:clap::clap: Поздравления и на майка ти за параклиса, чудесен е :clap::kissyou:

И това, ако е мързел... Много красив е станал часовника, обожавам рози, а тези са направо прекрасни! И подаръчето е много хубаво.

Поздрави и от мен за чудесните гоблени :clap:

И най-сетне да покажа какво получих от Дани и Вени, като подарък това лято докато бях в Добрич:

Благодаря ви, момичета за милата изненада, благодаря за съвмесния труд :kissyou:. Вие си знаете колко много го харесвам модела и с радост си го гледам всеки ден. По стечение на обстоятелствата стените в хола ми са само с гоблени с женски портрети и тази дама пасва идеално.

И още две гобленчета на пчеличка-работливка Дани, за които бях щастлив "куриер" по трасето Добрич-София, а получател беше нашата мила Бисквитка:

Много хубави подаръци!!!:loveglasses: Дамата на оранжевата панама ми е мноооооооого позната.....:idea: Рамката й пасва идеално!!!:clap::kissyou:

Назад