Моето скромно творчество

Благодаря ви Викинг, Марго :kissyou:, много сте мили!
Ето и първия ми Дименшънс, благодарение на Кора, малко ме поизмъчи с тези сатенени бодове, стволови бодове, произволен семенен бод, френските възелчета пък бяха голямо удоволствие - цяла градина с китки, но резултата е задоволителен и аз много съм доволна и си го харесвам. Дано и на вас ви хареса!:kissyou:

Ето и последното ми творение, което е за подарък, това е първата ми графика, малко я пооцветих да не е съвсем черна, но се получи добре:kissyou:Само дето още не е изкъпана и пременена, но у тре и това ще стане.

Ето я мацката изкъпана и облечена, даже вече пътува за............новия си притежател, който разбира се не я очаква:DСнимката е малко лоша, но да поясня че рамката е тъмно вишнава и стана разкош1

Ето и моето Дименшънче вече готово. Пепка специално за теб :kissyou: И пъввия ми квилинг опит, една колежка ме зарази:D

Много са нежни. Особено маргаритката е много сладка!:clap::clap:

Даниелче и от морето хвърлям по едно око към твоето творчество.......:loveglasses:
Радвам се , че подаръцита ти са пристигнали успешно.:idea: И убедена съм, че са се харесали!!!:clap::kissyou:

благодаря на всички, погледнали моите скромни гобленчета, вие да ми давате голям стимул да правя това, което най - много обичам!:kissyou::kissyou::kissyou:

Наистина са много сладки. Морското конче е голямо сладурче, а маргаритката е много, много нежна :clap:

Часовник Фервако 40.430

Ето го и новото ми произведение, даже и проработи! Това вече е моята гордост :D
Снимките не са много качествени, но си личи същината.

Много е нежен и цветен!!!:loveglasses: Схемата сама по себе си не ме впечатляваше / до сега/. Но сега ще се замисля дали и аз да не се пробвам и то може би с тази схема............:idea::kissyou:

Диде, чудесен часовник! Ще ме изкушиш и аз да си направя един. :) А трудно ли го сглоби, да знам дали да се захващам изобщо? :confused:

Диде, чудесен часовник! Ще ме изкушиш и аз да си направя един. :) А трудно ли го сглоби, да знам дали да се захващам изобщо? :confused:

Да ти кажа честно - доста зор видях, нали съм с две леви ръце, но най - важното е, че след сто пъти разглобяване и сглобяване тръгна.

Назад