Моето скромно творчество

Много красив часовник! :clap::clap: И аз все се каня да ушия нещо такова, обаче се притеснявам, че няма да мога да го сглобя след това. :kissyou:

Браво, Дани. Станал е много добре. Цветовете даже не се виждат добре, но на живо са много ярки. Притежателката хареса ли го?

Много хубав часовник си избрала.а щом е и проработил...Аз имам два малки,но още не се осмелявам да ги монтирам на часовници/моите не само са две леви,ами и вързани/

Няма значение колко пъти си го сглобила и разглобила, важното е че е станал много хубав и е проработил:clap::clap::flowerlove:

Много ти е хубав часовника!!!Поздравления!!!!А розите са прекрасни,любимото ми цвете са те....♥

Браво, много ми хареса - не зная дали аз бих го направила - вижда ми се трудно. Браво на теб!:clap::clap::clap:

Поздравявам те за часовника!Много е красив и най-важното ,че тик-така:clap:Наскоро го видях ушит ,но с други цветове,твоят обаче повече ми харесва!:clap::clap::clap:

Много благодаря на всички, които надникнаха в страничката ми и оцениха труда ми, радвам се, че ви е харесал часовника :kissyou::kissyou::kissyou:

Олееееееееее Дани бравоооооооо! Много хубави неща имаш а часовника е страхотен. Поздравления за труда ти

:D Здравей скъпа приятелко и ти не спиш!?
Много стилен часовник. :clap:
Какво ли друго си наумила :kissyou:

Браво,Диди.Часовника е прекрасен.Не се притеснявай,аз пък два счупих и чак третия проработи.:D

Много нежност има в малките ти произведения. :idea:Маргаритката е впечатляваща, а часовникът ти е изумителен.:clap::clap::clap:

:D Здравей скъпа приятелко и ти не спиш!?
Много стилен часовник. :clap:
Какво ли друго си наумила :kissyou:

Кора, миличка май повече спя, отколкото да правя нещо друго, сега продължавам с циганката на Ланарте, че после какви красоти ме чакат...........:kissyou:

Благодаря, че надничате в моята страничка!:flowerlove:

Назад