Моето скромно творчество

Хайде и от мен малко коледни неща. Топките и сърцата са ми първи опит и га направих благодарение на ducki и veni_3000:kissyou:

Не си личи ,че това ти е първи опит,перфектно си се справила:clap::clap::clap:
Дали ще има втора порция играчки:confused:

Е, тук вече ме надмина!!:clap: Аз още не мога да се престраша с тези сърца, топки.......... нещо "ми пречат" ръцете!!!:kissyou:
Страхотно си се справила!!:kissyou:

Това ми беше за пръв и последен път да правя топки, много се изтормозихме с Вени, затова вече само сърца ще правя. За тази година стига толкова, е има още малко, ама след ден - два и тях ще покажа.:kissyou:

Коледните играчки са страхотни! Аз така и не успях да се справя с топките:(много ме изнервиха и сега дреболийките които ших ще ги направя на картички.:kissyou::kissyou:

:kissyou::kissyou: Брааво!
Какво да кажа, нямам думи направо!
На мен само това ми остава - да гледам, да се възхишавам :clap: и мога само да подстрекавам :D

daniel4i, моля те не се отказвай от топките, СТРАХОТНО си се справила! Вярно, че сърцата са по-леснички, но топките са по-красиви! Може би ти е било по-трудно защото си монтирала по-големи бродерии, но пък са станали невероятни! :kissyou:
:clap: :clap: :clap:

Дидка браво на теб.Много са красиви ама аз с мойте две леви само ще се радвам на получените от Манка и Мария.:D А ти си се справила чудесно.:clap::clap::clap::clap:

Благодаря на всички, които проявават интерес към творбичките ми, а сега да ви се похваля с новите си "пременени" гобленчета:
"Зимния параклис" на мама

"Коне в реката" е мое производство

"Света Ана" - също си е моя рожбичка

А ето и цялостен излед на вътрешната изолация у нас

И тъй като отдавна приключи коледната игра ще покажа и подаръчето за моето мило другарче - едно малко, сладко, коледно "перминче"

Много хубави премени сте им избрали на гоблените :loveglasses:и такава топлина и уют създават наредени на стената, особенно в студените зимни дни.:clap::kissyou:

Назад