veni_3000 7 Март 2011 #121 Много е красива тая циганка особено на живо,вчера имах щастието да я видя.
zdrave 7 Март 2011 #122 Бравооооооооооо , страхотна е станала :clap: Най-после и видя сметката на тази циганка.
nimate 7 Март 2011 #123 Циганката е станала много красива, а картичките са ти невероятни :clap: Поздрави :kissyou:
daniel4i 20 Юни 2011 #125 Хайде да сложа тук и последните си творения :kissyou: И първия ми опит с мъниста
mimiko Гобленар 20 Юни 2011 #126 Кончетата са много хубави , а за мънистата :clap: аз нямам този кураж
dushkova Гобленар 20 Юни 2011 #127 :clap::clap::clap:за кончетата, а мънистата - ще чакат,за да добия смелост:loveglasses:
maleks Гобленар Модератор 20 Юни 2011 #129 :clap:Кончетата ти май си говорят нещо интересно! Много са хубави! А иконата --- да ти носи късмет!И мен ме чака подобна смелост.
:clap:Кончетата ти май си говорят нещо интересно! Много са хубави! А иконата --- да ти носи късмет!И мен ме чака подобна смелост.
pepina_p Гобленар 20 Юни 2011 #130 Страхотин са кончетата!!!:loveglasses: Много късмет да ти носят!!!:idea::kissyou:
TDK 20 Юни 2011 #132 Честити нови придобивки!:clap::clap::clap: И двата гоблена са прекрасни! А предполагам, че с мънистата си се разтоварвала, нали?:idea:
Честити нови придобивки!:clap::clap::clap: И двата гоблена са прекрасни! А предполагам, че с мънистата си се разтоварвала, нали?:idea:
venipetgab 20 Юни 2011 #133 Браво за чудесните нови гоблени!:clap::clap::clap:Богородица да те пази от беди, а кончетата да ти носят много късмет!:kissyou:
Браво за чудесните нови гоблени!:clap::clap::clap:Богородица да те пази от беди, а кончетата да ти носят много късмет!:kissyou:
margo67 Гобленар 20 Юни 2011 #134 Чудесни нови попълнения:clap::clap:И аз се каня да пробвам с мъниста, но кога......не знам
daniel4i 21 Юни 2011 #135 Благодаря ви момичета, че надникнахте в моята страничка. :kissyou::clap::clap:
marti Гобленар 22 Юни 2011 #137 Аз имах щастието да ги видя на живо и са още по-красиви :clap::blueflow:
rujanka 22 Юни 2011 #138 СТРАХОТНА ЦИГАНКА, НЕВЕРОЯТНИ КОНЧЕТА И МНОГО СПОЛУЧЛИВА ИКОНА.ДА СА ТИ ЧЕСТИТИ И ТИ НОСЯТ КЪСМЕТ ЗАКРИЛА И КРАСОТА В ДОМА.:clap:
СТРАХОТНА ЦИГАНКА, НЕВЕРОЯТНИ КОНЧЕТА И МНОГО СПОЛУЧЛИВА ИКОНА.ДА СА ТИ ЧЕСТИТИ И ТИ НОСЯТ КЪСМЕТ ЗАКРИЛА И КРАСОТА В ДОМА.:clap:
Ирка88 Гобленар 22 Юни 2011 #140 Много, ама наистина много са ти хубави и двата последни! Кончетата са като живи, а иконата - ПОДВИГ! :clap::clap:
Много, ама наистина много са ти хубави и двата последни! Кончетата са като живи, а иконата - ПОДВИГ! :clap::clap: