Козуначени топчета(??) с крем

• Началник на темата Началник на темата nelka
  • Начална дата Начална дата
45smdr.gif
+
27smdr.gif

*********************************************************************************
И само да допълня: с половинката на днешния ден имaхме 15-годишнина от запознанството!
18sma.gif

Обаче той така е улисан със ските си, че ... ясно ви е, нали?
227smd.gif

Сега ще мушна тортата в камерата и ще я извадя и сервирам на някой следващ юбилей!
229smd.gif

Честито за юбилея, Нелка! :flower:
И какво - сега тортата ще стои замразена... в камерата... Това в нашата къща не може да се случи. Виж, незамразена, недоправена можем да я хапнем, ама тя да ни чака да се наканим някой път да я ядем... Абсурд! :D

Дами и господа!

Важно съобщение:

Всички нецензурни думи и изрази, предадени в картинки, са насочени единствено към най-непоправимата драка (
52smd.gif
) в този клуб: Алис.
Тя набързо успя да си изтрие всички уличаващия я постинги и по този начин обезмисли дълбокото съдържание на моите собствени.

Изливам яростта си в още нецензурни таковата:
11smdr.gif
40smdr.gif
38smdr.gif
gifsd66.gif
hothot.gif

Ако имате нещо да ме питате, моля изпратете ЛС на Алис. :)

........................................................
madhatter.gif

'ЧЕСТИТО ЗА ЮБИЛЕЯ! ЖЕЛАЯ ВИ ОЩЕ МНОГО БЕЗОБЛАЧНИ ГОДИНИ ДА СИ ГО ПРАЗНУВАТЕ :heart::heart::heart::heart::heart::heart:

а ние след 5 дни празнуваме 19 (:?") годинки от годежа (':cool:')
бе те от запознанството са само с 20 дни по-малко(':D')

нещо не ми работи оцветяването тук(':cry:')

Пеп-чo!

Благодарност за пожеланията!
219smd.gif

Hа теб- в аванс честита хубава годишнина! През следващия януари- юбилей!
157smd.gif

А дето така сте го дали на висока скорост тогава, то и ние май като вас го направихме запознаването, ама явно имало е защо да бързате и вие, а и ние.
221smd.gif

Много здраве и още много години обич и приятелство!
23sma.gif

Поздрав!

:flower: Честита годишнина Нелка ! :kiss:
За тортите няма да казвам нищо защото :cry: аз не мога да правя такива красиви, обаче ще се науча да карам ски и ще ти дойда на гости :wink: хахаха да те питам тогаз дали ще ми смогнеш :wink: , а относто цената на бирата- аз не пия алкохол така че :idea: хахахахахаха ще нагъвам само торти :idea:

nelka каза:
Момиченца,

Така както сте се наредили на опашка, така ще ви сложа и аз всичките по местата ви, с един целокупен отговор.

............
А от последните госпожици Бамби и Карина съм просто възмутена! Някакви завоалирани садо-мазо намеци, вързвания, развързвания..., чак неудобно му става на човек да чете. Моля, озаптете се! Снежана явно успяхме да я оженим момичето, дайте ако трябва и вас да оправяме, че не върви на добре работата! Ами да!
15sma.gif

Ай сега чао!
48smdr.gif

Аз само казах, че у нас няма да те вързваме... т.е. можеш да правиш тортички шкафчета на воля... :oops: туй за садо-мазо си го мислиш ти... :lady:
Между другото аз съм омъжена и не щъ да се женя... [:]

Сега сериозно: Честита годишнина! От все сърце ви желая още много щастливи години заедно! :flower:

Nelka честита ви годишнина. Да се обичате както до сега, че и повече (ако въобще е възможно)

BTW, момичета така се разсмях докато ви чета, толкова хубаво ми стана на душата,че сега вече въпреки гадния вътър, който духа и заради когото неможем да излезем със зверчето (щото не може да ходи от него) аз съм положително заредена за целия ден и съм готова за подвизи в света на детските книжки - не се смейте - хващам мускулна треска на устата от Червената шапчица и Болен здрав носи :(

Нели, честита годишнина. Тортата е страхотна ! Имам на картинка нещо подобно(мисля, че за нея казваш, за прототипа) , много ми хареса. По коя рецепта прави тестото за фигурите?

Скри се Нелка, нали :?: :twisted:
Сега какво, ще приготвяш цял ден лакомства, пък ние да си чакаме тук да видим какво приготви, а :?:
Е, щом нямаме избор, ще почакаме да видим :rezando:

Dobro utro! :lady:

Скъпи другарчета!

Верно че се покрих, отидох да спя за малко.
Половинката цяла нощ пътува практически без да е спал и аз нали трябва да съм солидарна: седях тук и му въртях телефон през час.
И не сим правила торта. Тези дни няма да правя докато съм "home alone".

Благодаря ви на всички за хубавите думи. Биби пожелава да се обичаме още повече отколкото преди и моето собствено убеждение е че да, това е възможно. Като по-малка все не вярвах че може да има по-силно от онова, най-първото чувство, а то се оказа че не било точно така.
Пожелавам го всекиму!

Мили, давай, грабвай ските и тръгвай насам, няма да те оставя без сладичко, а междувременно се засрамвам от Карина заради мислите си за SМ и си влизам в шкафчето.

Поздрав: Нелка- Кикимората (защото Алис явно не е...)

Sega za testoto:
Джемма,
Ползвах една смесица от малко вода, с разтопен в нея желатин, глюкоза и лъжица лимонов сок. Смесено с пудра захар до тесто за месене. Добавих дори и малко трагант в опита си да постигна по-добър резултат.
За жалост нямам необходимите бои, само едни водни и "тънки", и при някои цветове просто цялата идея на тестото отива по дяволите. С червеното едва се справих.
Затова и на места примесвах и малко марципан към другата маса или пък ползвах само марципан за подложка, тъй като той е по-еластичен. А и смесени или поотдено, различните материали дават по-различни цветови нюанси.
Пробвах и мъничко мършмалоу-тесто, но него- единствено за "полянката" под къщата , а тя така си и стои, като найлонова постелка...
Опитах да смеся малко от него с "моето" тесто: получава се маса, която мисля че е добра за някои детайли.
Тестото, което си замесих сама, е добре да постои час-два-три, за да постигне нужната консистенция.
Излишното съм съхранявала с месеци в камерата за следваща употреба.

Със закъснение,честита годишнина и от мен на Нелка и нейната половинка!

Компютъра ми беше развален и чааааааааааак сега се включвам.

Ne mi raboti prevoda4kata :(

Zna4i blagodarq nabyrzo na Scarletkata, i na teb- uspeh s "novoto" pc!
19smdd.gif

A na Janet: vinagi si dobre do6la tuk, ako e za dobro nastroenie, sama-ne sama i torta 6te napravq, 6tom e za zapazvaneto dobroto ime na gotvarskiq forum!
(Pyk posle i neq- v kamerata!
30smdd.gif
)

Аз днес правих рози от маршмелоу тесто. А това със желатина не ми хареса, обаче вината беше в пудрата захар, защото беше купена, я тя се оказа не до там фина, напротив даже много едра и тестото стана грубо. Но не се отказвам пак да го пробвам. Омръзна ми да лепя рози и оставих и за утре. Приготвям си цветя, че идва св.Валентин, рождения ми ден, осми март, все празници за торти с цветя. :D А иначе останало тесто и аз съхранявам в камерата, даже днешното от там го извадих, не съм месила.

Назад