:kissyou:БРАВО, САМО ЧОВЕК ОТ СЛИВЕН МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТАКОВО НЕЩО.ТОЛКОВА КРАСОТА И НАСТРОЕНИЕ ЛЪХА ОТ ТВОЙТЕ ГОБЛЕНИ. ПОНЕЖЕ МАЙКА МИ Е ОТ ТАМ И ДА ШИЯ МЕ УЧИЛА ЛЕЛЯ МИ ОТ СЛИВЕН ИМАМ ПРЕДПОЧИТАНИЯ КЪМ ТОЗИ ГРАД И ВСИЧКИ ОТ НЕГО.:kissyou::clap::kissyou:
Благодаря момичета за милите думи, трогнахте ме много, почти ме разплакахте, много, много ви благодаря на всички :cookies:.
Ками и Мариянче, аз също се надявам да можете да ги видите на живо, пък и аз да надникна какво пък вие сте измайсторили, защото зная че сръчните ви ръчички не стоят мирно :idea:
Леле мале Кара паднаха ми очите, забелязах аз че липсваш във форума и очаквах някоя красота, но ти направо ме зашемети с тези два гоблена!:clap::kissyou:
Благодаря ви момичета, че ме уважихте и посетихте страничката ми, а ето и следващото ми творение :gipsy: имам го благодарение на една съфорумка подарък от Коледната игра - благодаря ти още веднъж скъпа Джани за прекрасния подарък.:kissyou:
Благодаря ви момичета, че ме уважихте и посетихте страничката ми, а ето и следващото ми творение :gipsy: имам го благодарение на една съфорумка подарък от Коледната игра - благодаря ти още веднъж скъпа Джани за прекрасния подарък.:kissyou:
Или в Сливен денонощието е 48ч. или ти шиеш с 4 ръце.За 2седмици уши котаците и врабчоците или си ги шиела успоредно с предните и сега за крато време ни показваш красота след красота.Независимо от всичко те поздравявам за поредната ти красота и бързината и качеството на изпълнение.
Шапка ти свалям.
:Ками ами гладнички са горките виж как са заслабнали, ако не беше стъклото на прозореца цял банкет щеше да има при толкова врабчовци.
ANIMONI в Сливен денонощието е от колкото часа кажеш, аз на твоите години и с твоите ангажименти нямах време и не можех да ушия и 10% от това което ушиваш ти - така че не се безпокой ще дойде и твоето време миличка - само да пораснат малчовците, да ти понамалеят ангажиментите и ще имаш време, само че тогава ще има друго годинките ще са поотлитнали като при мен :idea:. lili2024, kamellia, Лили, rositsa, ANIMONI, tazzzz,diana ivanova благодаря ви и заповядайте :cookies: няма само котетата да се облизват.:kissyou: