Малко и от мен - kara52

• Началник на темата Началник на темата kara52
  • Начална дата Начална дата
kari, s tezi ramki sa o6te po krasivi :clap:, a sega vij kakvo namerih , triptih na tvoyata vıl6ebna zima, neznam izob6to dali ima shemi za tyah, no samo poiskah da pokaja :kissyou:

Здравей,

красотите, които си показала са невероятни. Много ми харесаха рамките на твоите гоблени, прекрасен избор си направила.

Поздрави :kissyou:

Кара,
в тези рамки грейна още повече твоят труд! Прекрасни и невероятни- само това мога да кажа...Аз лично съм си влюбена в Аурора Кабин ..и се надявам един ден да го ушия! Браво!:clap::clap::clap:

Весе,почнах да се тревожа от твоето мълчание.:confused: се къде се изгуби,то :greeneye:
:clap: за всичките!Пак се убедих,че рамките...да много са важни!

Много красиви са станали в рамките.:clap::clap::clap: А предложението на sidika толкова ме впечатли, че на твое място не бих се замислила изобщо.:idea::greeneye:

Както винаги пълна с изненади, разкошни са гоблените ти в новите си премени, винаги с удоволствие посещавам страничката ти. Кара ти си уникална:flowerlove:

Весе, голямо :clap: и от мен! Както съм казвала не един път, рамките придават завършеността на положеният не малък труд от нас! Предложението на Сидика ме грабна!:thumbup:
:kissyou: на всички вкъщи и до многооо скоро!:)

Назад