:kissyou:Благодаря ви момичета за милите поощрителни думи. Виждам, че и всички вие влагате много от себе си и ги заслужавате не по-малко от мен, а сега нека ви покажа още две калъфчета за DSM (доста големички от стандартните), които вече не са при мен и си имат нови собственници:
Това е последният ми гоблен за сега и първият голям Дименшън - топъл,топъл току що излязъл от производство. Извинявам се за лошата снимка, ще се опитам да снимам пак.
Ето с това се занимавах след като приключих с Погледа на леопарда. Това гобленче го уших за подарък на много близък човек. Сега трябва да избера подходящо оформление.
:kissyou:Благодаря момичета! Силве, кой се отказва от хубави, талантливи и послушни деца ?- приемам разбира се!
А сега ето и едно от развлеченията докато си почивах от Свети Георги:
Благодаря ви момичета - прекрасни сте :blueflow:, а сега да ви покажа над какво се трудих и потривах и извинявайте но са на скенера все още фотото ми не си е дошло освен това имам изработени и два часовника които са подарени, но по обясними причини не мога да ви ги покажа - е единият го видяха на срещата в събота.
Скоро не съм показвала нищо, направих няколко часовника, но вече са подарени и за жалост нямах възможност да ги снимам и сега ви показвам само последния имам ушит и друг, но не е монтиран.
:zippie::zippie::zippie::zippie::zippie:
100 можеше да сложа - щяха да са малко!!!
Пристрастна съм обаче, като горда мама на Георги!
Нямам думи просто, невероятни са и петте!!!