Малко и от мен - kara52

• Началник на темата Началник на темата kara52
  • Начална дата Начална дата
Весе, както винаги всичко изработено от твоите ръце е прекрасно. :clap::clap::clap:И аз искам да ги видя. А единственият шанс е да си спретнем срещичка.:kissyou:

:clap::clap::clap:
Веси, никога не съм се съмнявала в твоите възможности. Златни ръце и голямо сърце имаш :kissyou:

Влюбих се в градинката на Дименшънс. Обичам цветя и дворчета и мислено се разходих в твоето.:D Поляла си цветята и ухаят прекрасно:D Много сполучливо се е получило.:clap:

И на вас огромно благодаря за милите думи момичета:kissyou:, marji, Jullyнямате проблем да видите котаците и врабчетата на живо, само трябва ......... е вие си знаете :D
canko за теб миличка:flowerlove::flower::kiss:

Най после и шивача си уши гащи, а обущарят си измайстори обуща :D
d066908e73fb523a55886fd85118844c.jpg
[/URL]

И гащите, и обувките са добри:D, но часовника е РАЗКОШЕН. :clap::clap::clap: МНОГООООООООО ...........................

Страхотен часовник! Не съм виждала досега този модел.:confused:, но е наистина прекрасен. Поздравления:clap::kissyou:

Ще цитирам една съфорумка: "или при теб денонощието е с 48 часа,или си с 4 ръце".Сътворила си поредната разкошнотия.

Веси , какво те прихвана :D
къде се зареди така , изчезваш от хоризонта и се връщаш заредена с енергия .
Кажи как го правиш ???
Поздравления за всичко сътворено от теб, не мога да сложа фаворит от последните ти творби , всички са прекрасни:clap::clap::clap:

Поздравляния за прекрасния часовник:loveglasses:, а котетата са много сладки, не съм ги виждала досега.:clap::kissyou:

Веселинче невероятен часовник си направила, :kissyou: но дали ще има място на стената за него? :confused:

Благодаря момичета, че надникнахте в страничката ми:kissyou:
marji модела е на ДОМЕ, но за съжаление е само в ПМ.
rositsa двамата старци Дядо Мързел и Майстор Клинч така ме бяха хванали в мрежите си, че ти е бедна фантазията :D
nikoll котетата са на Дименшънс
zezata - часовникът е вече на стената, но познай на коя? - Надежда си го взе и ми заяви "Бабо в моята стая няма часовник" и си го закачи :D, та като му се понасити и й омръзне може и да отиде на предназначеното му място - в противен случай баба пак ще шие.:idea:

Весинко, часовника е повече от прекрасен :clap::clap: и оформлението е много стилно.
А баба да не се назландисва :D и да ушие един и за стаята на Надето

Назад