:hello: момичета и момчета,
И аз се престраших да покажа някои от моите гоблени.:idea: Надявам се да ви харесат.
Този е един от първите. Рамкиран е доста отдавна, когато нямаше голям избор от рамки и паспарту.
Да не забравя есента в Рамзау, която размотавам от няколко години, не че не я харесвам , напротив. Просто попаднах на този форум, харесах много други неща и.......... Ще я довърша , надявам се , между другите....
Сега се опитвам да завърша Венеция, която шия за втори път / първата изгоря почти на финала/ и съм започнала една "Викторианска къща". кято е съвсем в началото.
Много благодаря за милите думи и за времето, което сте отделили на скромната ми колекция. Искам да покажа и тази костенурка, която дъщеря ми донесе от Америка. Не бях шила до сега върху такова нещо / пластмасова панама/, но става бързо и лесно.
Благодаря на всички за вниманието!:flower:
Да ви покажа новите попълнения. Тези дни се занимавах с един книгоразделител и тези слънчогледи, които направих за подарък на една приятелка. /Май не се справям много с фотоапарата.:idea:/
Благодаря ви момичета, много сте мили. :kissyou:
Отдавна не съм слагала нищо тук. От преди Нова Година се занимавам с разни дребосъци, за пръв път шия такива неща, но мисля че станаха сполучливи. Ето ги:
Продължавам с тези чашки, за които схемите ми предостави nadejdabr. Благодаря ти много Наде!
Чудя се само дали да им слагам орнаментите отстрани, без тях ми изглеждат по изчистени. Имах идея да ги слагам в обща рамка, но и това е в процес на обмисляне.
А това е от осмомартенският подарък /от играта/. Картичка правя също за първи път. Гоблена го рамкираха два пъти и пак не е както трябва / така и не разбрах защо са оставили отгоре и отдолу тези бели ленти, но здраве да е/ .