За любителите на Michael Powell - етапи и готови

• Началник на темата Началник на темата Denica
  • Начална дата Начална дата
Nev, Много благодаря за разясненията. Ще се надявам при мен да се получи наполовина толкова добре, в сравнение с твоя чудесен прозорец.:kissyou:

Nev, Много благодаря за разясненията. Ще се надявам при мен да се получи наполовина толкова добре, в сравнение с твоя чудесен прозорец.:kissyou:

:-| Благодаря!
Ще стане, разбира се. Къде ще ходи? Хайде, успех и показвай! :thumbup:

Аааа тази втората и аз мислех да я ушия тези дни. И ще я ушия де :idea:
Много са сладурски!

Аааа тази втората и аз мислех да я ушия тези дни. И ще я ушия де :idea:
Много са сладурски!

Елхичката се шие много бързичко.Аз малко я промених.Играчките ги направих с ламе и блещука много хубаво, но от снимката не си личи.

Елхичката се шие много бързичко.Аз малко я промених.Играчките ги направих с ламе и блещука много хубаво, но от снимката не си личи.

Е, и аз сигурно ще я променя и ще шия с каквито конци имам в момента :-|
А това за ламето е много хитро, заприличва на истинска коледна елха :clap:

Шия това на Майкъл.
Казва се 'Chapel' /параклис/. Показвам и в мойта темичка в 'етапи', но реших да сложа и тука, защото резултата доста се различава от картинката, дадена за 'оригинал' и правя промени. Сега се чудя дали да сменя това синьо на къщичката, защото е прекалено ярко и тъй като е голямо равно петно, цвета доста отвлича вниманието от центъра :confused:

Сложила съм едно друго синьо -дмц 598 и до него бледожълтичкото, с което ще шия следващата къща. Мисля че стои по-добре, какво ще кажете?:confused:

Шия това на Майкъл.
Казва се 'Chapel' /параклис/. Показвам и в мойта темичка в 'етапи', но реших да сложа и тука, защото резултата доста се различава от картинката, дадена за 'оригинал' и правя промени. Сега се чудя дали да сменя това синьо на къщичката, защото е прекалено ярко и тъй като е голямо равно петно, цвета доста отвлича вниманието от центъра :confused:

Сложила съм едно друго синьо -дмц 598 и до него бледожълтичкото, с което ще шия следващата къща. Мисля че стои по-добре, какво ще кажете?:confused:
Според мен това синьо, с което си започнала (на първата снимка) е добре.

Шани, аз "лош" гоблен на Пауъл не съм виждала - защо сменяш цветовете?!? Завършен и с контур ще стои страхотно.

Момичета помагайте! Искам да подаря на една моя приятелка книгоразделителче на Пауъл. От известно време се опитвам да открия поне едно от двете с цветя - BM005 или BM006, но уви не успявам... Дали някой може да ми помогне? Ще съм Ви много благодарна :blueflow:

Момичета помагайте! Искам да подаря на една моя приятелка книгоразделителче на Пауъл. От известно време се опитвам да открия поне едно от двете с цветя - BM005 или BM006, но уви не успявам... Дали някой може да ми помогне? Ще съм Ви много благодарна :blueflow:

Все още не са се появили! Но има други три ако си твърдо за книгоразделител!

Е, да се надяваме, че някой скоро ще ги пусне :confused: А аз ще шия Гръцкия остров и ще чакам да се появят:yes:

Ами да са курдисам и тука, щото 'майкъла' ми е готов без контура...
Все пак реших, по съвета на художника вкъщи /демек мъжа ми/, да променя синьото на къщата, а и не се стърпях да експериментирам с още десетина променки, които съм отбелязала с кръстчета на втория файл. Прозорчетата на задните къщи направих по-светли, за да отидат в дълбочина, дано стои добре когато сложа и контура.

Много съм доволна от 'майкъл', наистина се насладих на шиенето, както и на конците 'анхор', които използвам за първи път и съм наистина впечатлена. Не знам защо на снимката изглежда, че прозира на места, това са някакви блясъци, в действителност конците са невероятно плътни, само черното ми е малко рехаво, защото сложих някакъв евтин конец, който имах отпреди.

Момичета :clap::clap::clap: на всички за "кривите" къщички.И аз сън им фенка, но едва ли ще ушия някога поне една от тях.Secret garden ми е любим от тази серия и Гръцкия прозорец. Благородно завиждам на тези от вас, които ги имат в колекциите си. Продължавайте да радвате очите ми с нови красоти. :kissyou:

Естествено... сега ще я кача, но трябва да Ви кажа, че не е оригинална... просто не издържах да я чакам и си я направих по снимка.:idea:
Заповядайте! http://dox.bg/files/dw?a=4e65b65d0b

Назад