Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nev, Много благодаря за разясненията. Ще се надявам при мен да се получи наполовина толкова добре, в сравнение с твоя чудесен прозорец.:kissyou:
Аааа тази втората и аз мислех да я ушия тези дни. И ще я ушия де :idea:
Много са сладурски!
Елхичката се шие много бързичко.Аз малко я промених.Играчките ги направих с ламе и блещука много хубаво, но от снимката не си личи.
Според мен това синьо, с което си започнала (на първата снимка) е добре.Шия това на Майкъл.
Казва се 'Chapel' /параклис/. Показвам и в мойта темичка в 'етапи', но реших да сложа и тука, защото резултата доста се различава от картинката, дадена за 'оригинал' и правя промени. Сега се чудя дали да сменя това синьо на къщичката, защото е прекалено ярко и тъй като е голямо равно петно, цвета доста отвлича вниманието от центъра
Сложила съм едно друго синьо -дмц 598 и до него бледожълтичкото, с което ще шия следващата къща. Мисля че стои по-добре, какво ще кажете?![]()
Момичета помагайте! Искам да подаря на една моя приятелка книгоразделителче на Пауъл. От известно време се опитвам да открия поне едно от двете с цветя - BM005 или BM006, но уви не успявам... Дали някой може да ми помогне? Ще съм Ви много благодарна :blueflow:
Естествено... сега ще я кача, но трябва да Ви кажа, че не е оригинална... просто не издържах да я чакам и си я направих по снимка.:idea:
Заповядайте! http://dox.bg/files/dw?a=4e65b65d0b