Мдмичета,направо ви се чудя на кулинарното ви изкуство.И кога ви остава време за гоблените?Вярно,че и аз преди години правех по-сложни неща,с които смайвах гостите си,но сега наблягам повече на салатите и основното ядене.А по отношение на сладкишите съв се ориентирала към бързите рецепти.За това ще ви предложа БЪРЗА БИСКВИТЕНА ТОРТА.Някои може би я знаят,но тъй като аз самата я научих неотдавна можедаима и други като мен.Ето и рецептата:Сварява се крем от 1л.прясна мляко подсладено на вкус и 1 пакетче нишесте/ лимоново,ванилия или др.по избор/С готовия крем се покрива на тънък пласт дъното на съда,в който ще бъде тортата.Отделя се и малко крем за покриване отгоре и в останалия крем докато е още горещ се слагат натрошени на дребно 1 опаковка обикновени или другиподобни на тях бисквити.Обрква се добре и се изсипва във формата.Отгоре се покрива със заделения крем и се наръсва по желание с орехи,кокос.стърготини или шоколадови пръчици.Трябва да престои поне един ден.Надявам се да ви хареса.