Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Това е моят фаворит,за сега! :wink:Скарлет каза:Vancheto каза:Моята торта на регента

Ванче ,дай рецептата за тази торта,много е хубава! :yes:
 
	Аз използвах обикновен млечен.Един съвет от мен-сложи поне 2 шоколада,иначе няма да стигне глазурата.Аз поне така направих. [:]Скарлет каза:Ванче,благодаря за рецептата.
Още един въпрос-отгоре с какъв шоколад заля тортата,защото в рецептата пише готварски шоколад,но тава нищо не ми говори?От къде да си купя такъв готварски шоколад? :? :? :?
По рецепта блатовете са 8,но първите 2 залепнаха(съответно заминаха в кофатаtoteva каза:Vancheto,как ги направи толкова пласта на тортата и сиропираш ли с нещо?
 ),затова тортата стана с 6.Като си направиш сместа за блатовете си изрязваш 8 кръга готварска хартия и разпределяш на еднакъв пласт-много тънко.Не се разтича.Най-добре е да имаш 2 еднакви форми за печене-докато се пече единия блат,гласиш другия-както е на хартията ,така го слагаш във формата.Като се зачерви блата(внимавай,защото става бързо),вадиш от формата заедно с хартията и слагаш върху равна повърхност,в противен случай рискуваш да ти се изкриви блата-докато е горещ е мек,но после става твърд и на вкус е като котешко езиче :yes: .
 ),затова тортата стана с 6.Като си направиш сместа за блатовете си изрязваш 8 кръга готварска хартия и разпределяш на еднакъв пласт-много тънко.Не се разтича.Най-добре е да имаш 2 еднакви форми за печене-докато се пече единия блат,гласиш другия-както е на хартията ,така го слагаш във формата.Като се зачерви блата(внимавай,защото става бързо),вадиш от формата заедно с хартията и слагаш върху равна повърхност,в противен случай рискуваш да ти се изкриви блата-докато е горещ е мек,но после става твърд и на вкус е като котешко езиче :yes: . 
	Djemma,от теб похвала значи много :lady: Благодаря!Djemma каза:Vanche, tortata ti e strahotna !
