moiat skromen trud

• Началник на темата Началник на темата ra4ko75
  • Начална дата Начална дата
моят скромен труд

tova sa 4ast ot moite raboti.malko sa,no syzdadeni s mnogo liubov

Последно редактирано:
Първото ми гобленче Permin

Ето какво излезе.Коледният мотив е малко позакъснял, но се получи според мен много добре.Искам да му избера и някакво паспарту, но не зная дали да е шарено или едноцветно.:confused:

Ето го и следващото ми малко гобленче. Наистина малките се шият по-бързо, но и големите си имат тяхното очарование. Сега се отдавам на следващите 3 чакащи работи.:idea:

Не можах да се стърпя и уших другарчето на лилавото колибри. Искам специално да благодаря на sonq и Nelia за това.

Ето го и моето розово колибри в рамка. Малко се затрудних с паспартуто, но се получи някак си.:):):)

Ето и първото гобленче от сезоните, с които участвам в играта "Втори шанс", е готово.:kissyou:

Запленена от показаните играчки от mareha , реших днес и аз да опитам. И първата ми коледна картичка. Коледното настроение обхваща постепенно май всички.:D

Ето и част от покривката, която приготвих като подарък за svetlina - другарчето ми от коледната игра. Забравих да я снимам преди да я изпратя.

А това са и последните изработени от мен коледни картички и украси за елхата. Почти всички са получени от притежателите си.:D

Ето го и бебешкия гоблен в готов вариант. Малко ме изнерви напасването в рамка, но резултата ми хареса.:D

Благодаря на всички посетили моята темичка. Радвам се, че гобленчето ви е харесало. :flowerlove:А това е моят подарък за другарчето ми от лятната игра.

Последно редактирано:
Назад